Algemeen

Bij Imagine support werken supporters met LVB en/of normaal begaafd autisme vanaf 18 jaar.

Imagine support is een laagdrempelige en arbeidsmatige dagbesteding in de vorm van een leerwerkplek. Je krijgt de ervaring hoe het is om mee te werken in een regulier bedrijf. Als je het doel hebt om door te stromen naar een regulier bedrijf, zou Imagine Support een mooie tussenstap kunnen zijn.

Je kunt werken aan jouw arbeidsvaardigheden, sociale vaardigheden of aan je persoonlijke doelen. Je werkt veelal zelfstandig maar je kan ook samenwerken met collega’s.

Er wordt verwacht dat je redelijk zelfstandig aan een opdracht kunt werken. Er is altijd een begeleider aanwezig, hij/zij komt regelmatig bij je langs om te vragen hoe het gaat of gewoon voor een gesprekje.

Werkzaamheden

Imagine support houdt zich bezig met verschillende ICT-werkzaamheden; van het repareren en installeren van computers tot het aanleggen van een internetverbinding op verschillende locaties. Maar ook het bouwen en onderhouden van websites, het opnemen van een podcast of vlog en het maken van Matterport video’s behoren tot de taken van Imagine support.

De supporters beheren ook de uitleen van de innovaties, hier komt ook een stukje logistiek bij kijken. De receptioniste neemt de telefoon op, ontvangt bezoek en voert ondersteunende, administratieve taken uit.

In de ochtend drinken we een kopje koffie of thee en kijken we welke werkzaamheden er in de agenda staan. Vervolgens overleggen we, wie welke taak gaat uitvoeren.

Meer informatie

Wij jij graag aan de slag bij Imagine support? OF wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheid met jou door en geven graag antwoord op eventuele vragen.

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag