Algemeen

Hou jij van afwisseling, dier en tuinwerkzaamheden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je kunt werken met dieren, in de moestuin groenten kweken en oogsten en of thee, kruiden, zalven, jams en soepen maken.

Je leert hier hoe je met klanten om kunt gaan en we helpen in de wijk bij scholen of projecten in de buurt. We werken vaak lekker buiten.

We hebben een gemixte groep en proberen voor iedereen een programma op maat te maken.

Werkzaamheden

We hebben werkdagen van maandag tm vrijdag van 9 tot 16u. Voor iedereen is er een programma op maat. Ook voor mensen die liever alleen werken.
Afhankelijk van je interesses en wat je wilt leren, zijn er de volgende taken en werkzaamheden;

 • Grond bewerken, zaaien, stekken, snoeien en oogsten
 • Verkoop
 • Creatief
 • Dierverzoring
 • Maken van thee, zalven, snoepen en sauzen

Daarnaast zijn er regelmatig projecten samen met bijvoorbeeld scholen in de buurt. Bij de Kinderboerderij  kun je ook certificaten behalen. We vertellen je daar graag meer over.

Contact

Wil jij graag bij kinderboerderij Breda Noord aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Helma de Hoon: "In de supermarkt krijg ik spontaan hulp aangeboden"

  Helma de Hoon is 34 jaar en heeft nooit kunnen lopen. Sinds 2012 woont ze met veel plezier bij Amarant. In woonvoorziening De Enclaveberg leeft ze samen met vijftien anderen zo zelfstandig mogelijk. “De was wordt voor me opgehangen, maar ik moet zelf zorgen dat alles weer in de kast komt.”

  Lees het verhaal van Helma
 2. Jelle heeft een licht verstandelijke beperking

  Jelle Meijer uit Oosterhout heeft, net als zijn moeder en oma, een licht verstandelijke beperking. Zijn moeder Angeliet herkende het bij haar zoon toen hij op de kleuterschool zat. Daar had Jelle het niet gemakkelijk; hij lag regelmatig overhoop met zijn juf.

  Lees het verhaal van Jelle
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel