Algemeen

De werkzaamheden zijn van arbeidsmatig karakter. Bij veel opdrachten ligt er een tijdsdruk. De opdrachten worden gedoseerd aangeboden, waardoor je de druk zo min mogelijk zal ervaren. Waar nodig wordt de communicatie ondersteund met afbeeldingen en plaatjes. Je krijgt een voor-gestructureerde opdracht aangeboden, waarbij kwaliteit van het product hoog in het vaandel staat. Vooral de jongere zorgvragers worden gestimuleerd om nieuwe vaardigheden aan te leren en de ondersteuning is vooral individueel gericht. Bij oudere zorgvragers zijn de activiteiten gericht op behoud van vaardigheden. Uitgangspunt is dat deze voor jou interessant en zinvol zijn zodat het werken bij Kleurrijk bijdraagt aan jouw persoonlijke ontwikkeling en eigenwaarde.

Activiteiten en Werkzaamheden

 • Kopieeropdrachten
 • Papier gerealteerde taken (Lamineren, inbinden, snijden, bloklijmen, scannen, etc.)
 • Licht productiewerk
 • Buiten Kleurrijk service gerichte projecten doen

Contact

Wil jij graag bij Kleurrijk Rijsbergen aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Leijakkerplein 3
4891 NS, Rijsbergen
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Kiki: "Voor mij is dit veel meer dan gewoon een baan."

  Het verhaal van Kiki. Ze is sinds 2016 persoonlijk begeleider op de conservatoriumlaan en is intensief betrokken bij haar cliënten.

  Lees het verhaal van Kiki
 2. Willem: "Ik ben een gelukkig mens!"

  2016 was zonder twijfel het jaar van Willem van Kruijsbergen. Hij ging zelfstandig wonen én was te zien in het tv-programma ‘Je Zal Het Maar Hebben’. Vier dagen per week werkt Willem bij Drukkerij Kleurrijk-OKZ in Tilburg.

  Lees het verhaal van Willem
 3. Albert: Artistiek leider van ARTenZO

  Albert Matthijssen werkt al 45 jaar bij Amarant. Een indrukwekkende periode, waarin hij altijd zijn passie heeft gevolgd. “Ik ben ervan overtuigd dat iedere mens creativiteit in zich heeft. Je moet het er alleen op de juiste manier weten uit te halen.”

  Lees het verhaal van Albert