Algemeen

Je kunt bij Lokaal 013 terecht voor activerende en licht arbeidsmatige dagbesteding, een mix is mogelijk. Je kunt ook een combinatie maken met de locatie De Tongerlose Hoef die dichtbij te vinden is. De activiteiten en werkzaamheden zijn divers. Activiteiten die zinvol zijn voor jou, activiteiten waar je iets van kunt leren, activiteiten waar je blij van wordt en waar je werkplezier aan kunt beleven. We kijken samen met jou naar een passend weekprogramma. Er zijn altijd vaste en vertrouwde begeleiders in de buurt, samen met jou maken ze er een goede dag van. Naast vertrouwde begeleiders zijn er ook studenten die ondersteunen.

Activiteiten en werkzaamheden

Samen met jou maken we een passend programma. En we stellen het weer bij als we dat samen nodig vinden. De activiteiten zijn divers. Van kaarten maken in opdracht tot samen met studenten gesprekken voeren en van ondersteunende werkzaamheden bij kooklessen van studenten tot schoonmaken van lesmateriaal.

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Lokaal 013? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen.

Stel je vraag