Algemeen

Bij Makrogroep Breda werken er per dag ongeveer 15 deelnemers op verschillende afdelingen. Er werken mensen van verschillende leeftijden, met een matige tot licht verstandelijke beperking. Ook psychiatrische stoornissen en stoornissen uit het autistische spectrum komen binnen de deelnemersgroep voor. De deelnemers hebben uiteenlopende zorgvragen. Van behoefte aan structuur, veiligheid en duidelijkheid, maatschappelijke status tot werken en getraind worden naar een betaalde baan.

Wat leer je?

  • Je leert werken met collega’s.
  • Je leert je aan werkafspraken te houden. 
  • Je leert de praktische vaardigheden van het werk.
  • Je ontwikkelt sociale vaardigheden die je bij het werken en thuis goed van pas komen.

Hoe ga je dit doen?

Je doorloopt een trainingstraject waarbij je persoonlijk plan en jouw ondersteuningsvragen leidraad zijn. Aan de hand van ‘competenties’ die voor het werken binnen de Makro belangrijk zijn, ondersteunen we jou bij het ontwikkelen op arbeidsmatig en persoonlijk vlak.
Je werkt individueel, gekoppeld aan een afdeling/team. Binnen de Makro is er voldoende ruimte om jezelf te laten zien en eigen initiatief te tonen. We kijken met je mee hoe je jezelf verder kunt ontwikkelen door andere werkzaamheden te gaan doen. Of misschien is het wel goed om na een tijdje te wisselen van afdeling. 

Er worden op maat cursussen aangeboden. Zo is er een cursus 'veiligheid' waarbij je  een branche erkend certificaat kunt behalen. Ook hebben we een cursus 'klantgericht werken' waar je je voor op kunt geven. Deze cursussen zijn in samenwerking met begeleiders Amarant, het leercentrum van Amarant en Makro ontwikkeld.

Contact

Wil jij graag bij Makrogroep Breda aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Konijnenberg 92
4825BE, Breda
Bekijk op google maps