Doelgroep
Op de Middendorpstraat wonen 12 cliënten, over 2 verdiepingen.

Op de bovenverdieping wonen 6 cliënten, cognitief functionerend op (laag) LVB-niveau en een hogere zelfredzaamheid. Hier is vaak een grotere afstand tot begeleiding.

Op de benedenverdieping wonen 6 cliënten met een ernstig meervoudige beperking, met een ernstig tot licht verstandelijke beperking. Enkele cliënten zijn rolstoelgebonden en hebben volledige overname van zorg nodig. Er wordt zorg en begeleiding geboden op basis van ZZP VG3 tot VG8.

Type aanbod
Wonen met 24-uurs aanwezigheid van begeleiding.

Begeleiders zijn geschoold in verschillende medische handelingen zoals blaasspoelen, diabeteszorg en katheteriseren en in het gebruik van verschillende hulpmiddelen ter ondersteuning van zorg en transfers.

Beschrijving van de locatie
De Middendorpstraat is een woonvoorziening in de wijk met daarin 12 ruime appartementen. Ieder appartement beschikt over een eigen woonkamer, slaapkamer, badkamer en keuken.

De Middendorpstraat ligt in een woonwijk in Tilburg- Reeshof. De woonvoorziening ligt in een rustige omgeving en is goed te bereiken met het openbaar vervoer. De woonvoorziening is gevestigd tegenover een basisschool. Vlak achter de woning is een huisartsenpraktijk gesitueerd. In deze nabijheid is ook een tandartsenpraktijk. Op loopafstand van de woning is een winkelcentrum met diverse winkels.

Contact
Bovenstaande geeft een beeld van de mogelijkheden op deze locatie. We gaan graag met je in gesprek over welk aanbod het beste aansluit bij de ondersteuningsvraag. Neem hiervoor contact met ons op.

Bel ons op (088) 611 53 33
Mail ons op info@amarant.nl
Of stel je vraag via ons contactformulier

Stel je vraag

Locatie en contact

Middendorpstraat 34
5045JC, Tilburg
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Wekelijks zwemmen bij Aquamarant: ‘Het is echt een verwenmoment voor Monique.’

  Monique woont op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Elke dinsdagmiddag komt haar moeder Trijntje op bezoek. Samen zwemmen ze een uurtje in zwembad Aquamarant en genieten ze van een ontspannen middag.

  Lees het verhaal van Trijntje en Monique
 2. Kristel is vrijwilliger bij Amarant: "Raymond en Clazien horen er echt bij"

  Kristel is al jaren verbonden aan Amarant als vrijwilliger. Zo’n tien jaar geleden maakte ze kennis met de verstandelijk beperkte Raymond en het klikte meteen. Regelmatig eten ze gezellig samen of gaan ze eropuit. Sinds eind 2016 onderneemt Kristel ook leuke dingen met Clazien. En wat bijzonder is: Raymond en Clazien kunnen het ook erg goed met elkaar vinden. Dus eten ze inmiddels geregeld met z’n drietjes of gaan ze samen naar evenementen.

  Lees het verhaal van Kristel
 3. Josée's zoon woont bij Amarant: "Het thema ‘geluk’ is écht voelbaar"

  Drie tot vier keer per week bezoekt Josée haar zoon Thomas op woongroep Gouwberg 9 in Rijsbergen. Hij woont al ruim 19 jaar bij Amarant en Josée is prima te spreken over de zorg.

  Lees het verhaal van Josée en Thomas