Algemeen

Office Assist is een dynamische werkplek waar arbeidsmatige dagbesteding wordt geboden aan cliënten met een vorm van autisme in combinatie met een normaal begaafd intelligentie niveau.

De werkzaamheden worden meestal individueel verwerkt. We werken deels met opdrachten en deels met vrijblijvendere taken, dit afhankelijk van persoonlijke voorkeur en mogelijkheden.

Begeleiding is steeds in directe nabijheid aanwezig. Office Assist is gelegen aan het Wilhelminapark in Tilburg in een kantoorpand van Amarant.

Activiteiten en Werkzaamheden

Zoals gezegd wordt er ondersteuning geboden aan ‘the office’. Hierbij kan gedacht worden aan factuuropdrachten, het bijhouden van adreslijsten, digitalisering van documenten en dossiers en zo veel meer in diezelfde lijn. Office Assist biedt haar ondersteunende diensten aan, aan opdrachtgevers van administratieve en systemische taken.

 • Controlewerkzaamheden
 • Bijhouden en opschonen van gegevens en adresbestanden
 • Digitaliseren van gegevens
 • Gegevens invullen in systemen
 • Archiveerwerkzaamheden

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Office Assist? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen.

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Wilhelminapark 74
5041EE, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Het verhaal van Carlo: 'Muziek maakt me blij'

  Carlo is cliënt bij Idris (nu: Amarant). Hij was vroeger in de klas en thuis vervelend en praatte ontzettend veel, bij Idris ging dit beter. Tijdens muziektherapie heeft hij veel geleerd en is muziek zijn grootste passie geworden.

  Lees het verhaal van Carlo
 2. Alette en Diana: "De verbinding met andere ouders is erg fijn."

  Als ouder van een jonge tweeling met een ontwikkelingsachterstand bezoekt Alette Kaumanns standaard de maandelijkse bijeenkomsten van Ontmoeten & Zo.

  Lees het verhaal van Alette en Diana
 3. Tineke: volop in verbinding met de samenleving

  Op de plek waar jarenlang het Tilburgse poppodium Noorderligt stond, staat anno 2018 een gezellig appartementencomplex met een fijne binnenplaats. In een van de appartementen woont Tineke (45).

  Lees het verhaal van Tineke