Algemeen

Iedereen is uniek en beschikt over talenten. Samen met een vaste trajectbegeleider/jobcoach op zoek naar jouw talenten en denken vanuit mogelijkheden, dat is wat we doen bij Opmaat Brabant. Via een duidelijk plan van aanpak bepalen we een beginpunt en zetten we een route uit naar een passende werkplek.

Voor de één een route via een stage -of leerwerkplek en voor de ander meteen op zoek naar een baan. Via Opmaat krijg je ondersteuning bij deze zoektocht op weg naar de juiste voorzieningen en instanties. Zo krijgt de route ook echt vorm. We voorzien je van advies en ondersteunen je bij een eventuele aanvraag voor gemeente of UWV. Ook je (directe) omgeving houden we op de hoogte en betrekken we indien gewenst bij het traject. Hierdoor maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden en kunnen we je goed ondersteunen op jouw pad naar werk.

 

Kijk voor meer informatie op: http://www.opmaatbrabant.nl/

Stel je vraag

Locatie en contact

de Ronde 9
5683CZ, Best
Bekijk op google maps

Doenradestraat 50
4834GH, Breda
Bekijk op google maps

Van Limburg Stirumlaan 2 H
5037SK, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Opmerkingen:
in overleg

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

    Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

    Lees het verhaal van Joey
  2. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

    In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

    Lees het verhaal van Michel