Algemeen

Iedereen is uniek en beschikt over talenten. Samen met een vaste trajectbegeleider/jobcoach op zoek naar jouw talenten en denken vanuit mogelijkheden, dat is wat we doen bij Opmaat Brabant. Via een duidelijk plan van aanpak bepalen we een beginpunt en zetten we een route uit naar een passende werkplek.

Voor de één een route via een stage -of leerwerkplek en voor de ander meteen op zoek naar een baan. Via Opmaat krijg je ondersteuning bij deze zoektocht op weg naar de juiste voorzieningen en instanties. Zo krijgt de route ook echt vorm. We voorzien je van advies en ondersteunen je bij een eventuele aanvraag voor gemeente of UWV. Ook je (directe) omgeving houden we op de hoogte en betrekken we indien gewenst bij het traject. Hierdoor maken we optimaal gebruik van de mogelijkheden en kunnen we je goed ondersteunen op jouw pad naar werk.

 

Kijk voor meer informatie op: http://www.opmaatbrabant.nl/

Stel je vraag

Locatie en contact

de Ronde 9
5683CZ, Best
Bekijk op google maps

Doenradestraat 50
4834GH, Breda
Bekijk op google maps

Van Limburg Stirumlaan 2 H
5037SK, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Opmerkingen:
in overleg

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Frans en Cees: pelgrimsreis naar Lourdes verbindt cliënten en vrijwilligers

  Dankzij onze Dienst Geestelijke Verzorging en met hulp van een aantal sponsoren, waaronder de Stichting Vrienden van Amarant, togen 46 cliënten en 36 vrijwilligers in het najaar van 2017 naar het Zuid-Franse bedevaartsoord Lourdes.

  Lees het verhaal van Frans en Cees
 2. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 3. Het EVA-team verbindt verpleegkundige expertise met flexibiliteit

  De verpleegkundigen van het EVA-team bieden (acute) verpleegkundige ondersteuning op locatie. Aan het woord: Marianne Brekelmans, Edwin Karel en Amber van Vugt.

  Lees het verhaal van het EVA-team