Werk je graag met snijbloemen en planten? En hou je daarnaast van buiten werken? Dan kom je goed terecht in de plantenkas. Er zijn werkzaamheden die je binnen kunt doen, maar je kunt ook fijn buiten werken. Soms geven we workshop aan cliënten in de winkel.

Je werkt in een winkel waar mensen van het terrein komen, maar eigenlijk is iedereen welkom om bij ons te shoppen. 

Ieder jaar rond de kerstdagen organiseert Amarant een kerstmarkt op het Daniel de Brouwerpark. Amaranthus doet hier ook aan mee. Onze cliënten bereiden de werkzaamheden voor de kerstmarkt voor en zijn ook verantwoordelijk voor het maken van de bloemstukken en de aankleding van de winkel die je ziet rond kersttijd. Deze zeer drukke periode, met als afsluiting de kerstmarkt, wordt door alle cliënten als erg leuk ervaren. Ze vinden het fijn om bij alle aspecten van deze dag betrokken te worden en zijn zeer trots als uiteindelijk “hun” stukken ook verkocht worden

Stel je vraag

Locatie en contact

Bredaseweg 566
5036NB, Tilburg
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Michaëla krijgt dagbesteding én werkt buiten Amarant: "Ik vind dit werk echt te gek"

  Michaëla werkt vijf dagen per week bij de dagbesteding van Amarant aan de Ambachtenlaan in Breda. In 2016 gaf ze aan graag ook werk buitenshuis te doen. Liefst ergens waar ze in contact is met mensen. Ze vond een leuke job bij de tennisclub in de wijk. Drie ochtenden per week zorgt ze ervoor dat de kantine en kleedkamers schoon en fris worden.

  Lees het verhaal van Michaela
 2. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey
 3. Bakken maar!

  Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.

  Lees het verhaal van Iris