Vind je het leuk om servicegericht bezig te zijn in de ouderenzorg? Bij serviceteam IJpelaar verrichten we allerlei servicegerichte taken voor de bewoners en medewerkers van Woonzorgcentrum De IJpelaar (Thebe).

Algemeen

Bij het Serviceteam Ijpelaar kun je terecht voor arbeidsmatige dagbesteding als je een licht tot matig verstandelijke beperking hebt, NAH of een vorm van autisme. Er werken bij dit Serviceteam veel verschillende mensen: jong, wat ouder, mannen en vrouwen.  Iedereen is aan het werk vanuit zijn of haar eigen vraag en mogelijkheden. De een vindt het fijn om een taak alleen uit te voeren en de ander wil dit graag samen doen. Er is altijd begeleiding aanwezig maar staat niet altijd gelijk naast je want het is een groot gebouw.  Als je het even niet weet kun je ze even opzoeken en je vraag stellen.

Activiteiten en Werkzaamheden

We werken van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 16u. Er zijn dienstverlenende taken die iedere dag/week terugkomen. Deze zijn verwerkt in een weekprogramma. Er zijn ook taken die gelijk spontaan gedaan moeten worden.  

Waar je zoal aan kan denken;

 • klanten helpen in de winkel
 • bestellingen klaarmaken
 • tafels indekken in het bewonersrestaurant en opruimen
 • ondersteunen bij bewonersactiviteiten
 • bewoners halen en brengen voor de fysiotherapie, bewonersactiviteiten, etc
 • maaltijdboxen rondbrengen
 • (spoel)keuken
 • boodschappen doen
 • lichte tuinwerkzaamheden

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Serviceteam IJpelaar Breda? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen.

 

Contact

Wil jij graag bij Serivceteam de IJpelaar aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Adresgegevens:

Overakkerstraat 101/103
4834 XJ Breda

 

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Overakkerstraat 101/103
4834 XJ,
Bekijk op google maps

Bel Ijpelaar
088 - 117 26 08

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Anita en Anke ontdekken samen nieuwe mogelijkheden

  Door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) moest Anke van Ham (53) uit Etten-Leur een groot deel van haar zekerheden opgeven. Bij Amarant herontdekt ze zichzelf.

  Lees het verhaal van Anita en Anke
 2. Het EVA-team verbindt verpleegkundige expertise met flexibiliteit

  De verpleegkundigen van het EVA-team bieden (acute) verpleegkundige ondersteuning op locatie. Aan het woord: Marianne Brekelmans, Edwin Karel en Amber van Vugt.

  Lees het verhaal van het EVA-team
 3. Thomas van der Rijken, fysiotherapeut

  De fysiotherapeut helpt cliënten die moeite hebben met bewegen of met hun houding. Een van de fysiotherapeuten van Amarant is Thomas van der Rijken. Hij helpt cliënten met uiteenlopende achtergronden van hun klachten af.

  Lees het verhaal van Thomas