De locaties van Stichting de Kringloper vormen een ideale setting om mensen op een motiverende wijze te activeren, te socialiseren, werknemers(basis)vaardigheden aan te leren, arbeidsritme te laten opbouwen en/of praktijkervaring op te laten doen in diverse richtingen. Amarant en Stichting de Kringloper werken al meer dan 10 jaar samen om cliënten van Amarant te ondersteunen bij hun arbeidsmatige, ontwikkelingsgerichte dagbesteding.

Algemeen

Dit Kringloopwarenhuis aan de Kroonstraat is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Achter de schermen worden deze spullen opgehaald, gesorteerd, opgeslagen en/of komen in de winkel terecht. Voor elke cliënt/kandidaat is er de mogelijkheid, daar waar mogelijk, om te groeien. Ieder in zijn eigen tempo met of zonder ondersteuning van Amarant en/of werkbegeleider van Stichting De Kringloper. Van directe begeleiding op de basiswerkplaats door de professional van Amarant tot uiteindelijk werkplekken met een onkostenvergoeding vanuit Stichting de Kringloper met volledige begeleiding vanuit De Kringloper.

Activiteiten en Werkzaamheden

  • In het magazijn; Vrachtwagens leegmaken,  spullen sorteren.
  • Meewerken op het buitenterrein
  • Sorteren van allerhande spulletjes; kleding, cd’s, speelgoed enz.
  • Testen van (elektrisch) speelgoed.
  • Ondersteunen bij de diverse afdelingen in de winkel .
  • Kassa draaien

Contact

Wil jij graag bij het Kringloopwarenhuis Etten-Leur of  één van de andere Kringloperlocaties aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Kroonstraat 12
4879AV, Etten-Leur
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00