Wil jij graag iets betekenen voor ouderen in onze samenleving. Wil jij graag je steentje bijdragen in het  woonzorgcentrum Zellebergen? Kom dan werken in ons Serviceteam en ontdek wat er allemaal te doen is in een verpleeghuis.

Algemeen

Serviceteam Zellbergen biedt arbeidsmatige en ontwikkelingsgerichte dagbesteding.  Je gaat samen met een collega van het serviceteam of alleen aan de slag met je taak. Ook werk je samen met zorgmedewerkers van het Zellebergenkwartier. Begeleiding van Amarant is altijd aanwezig en zo nodig nabij. Ze ondersteunen je bij het ontwikkelen van je arbeidsvaardigheden. Ze kijken met jou waar je interesses liggen. Wat wil je leren? Wat kan je al? Wie of wat heb je nodig om goed in te werken?  De groep bestaat uit 10 tot 14 personen tussen de 18 en 50 jaar. Het zijn mensen met een licht tot matig verstandelijke beperking, met autisme of met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH).

Activiteiten en Werkzaamheden

Het serviceteam ondersteunt in de keuken, het restaurant, aan de receptie, bij activiteiten, bij de huishouding/schoonmaak, transport van bewoners en goederen (logistiek) en soms ook in de tuin. Je werkt aan je eigen competenties en je leert samenwerken. Samen met jou wordt er gekeken hoe we je kunnen helpen jezelf verder te ontwikkelen, te werken aan je ondersteuningsvragen.

Zo maar wat voorkomende taken; bewoners naar hun kamer terug brengen, een spelletje doen, koffie en thee serveren, drankjes opnemen en uitserveren, servetten vouwen, bewoners met hun rolstoel begeleiden bij het wandelen, koffiecorner schoonmaken, huishouding ondersteunen met het schoonmaken van de appartementen van de bewoners, oud papier en glas  aan de deur ophalen, ronddelen van interne post, ondersteunen van de dagbesteding bij activiteiten (spelletjes doen, bloemstukjes maken, bingo enz.), soms het bemannen van de receptie / balie.

Contact

Wil jij graag bij Serviceteam Zellebergen Oudenbosch  aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Kristel is vrijwilliger bij Amarant: "Raymond en Clazien horen er echt bij"

  Kristel is al jaren verbonden aan Amarant als vrijwilliger. Zo’n tien jaar geleden maakte ze kennis met de verstandelijk beperkte Raymond en het klikte meteen. Regelmatig eten ze gezellig samen of gaan ze eropuit. Sinds eind 2016 onderneemt Kristel ook leuke dingen met Clazien. En wat bijzonder is: Raymond en Clazien kunnen het ook erg goed met elkaar vinden. Dus eten ze inmiddels geregeld met z’n drietjes of gaan ze samen naar evenementen.

  Lees het verhaal van Kristel
 2. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey
 3. Ontmoet Petra van den Hout

  Petra is medewerker Servicepunt cliëntmedezeggenschap en ervaringsdeskundige.

  Lees het verhaal van Petra