Algemeen

Binnen serviceteam Heyhoef en Grote Beemd wil je graag maatschappelijk betrokken zijn en échte werkzaamheden uitvoeren. Er wordt gekeken naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten en hier staan we dan ook voor.

Wanneer de stap naar de reguliere arbeidsmarkt te groot is, ben je hier aan het goede adres. Met de juiste ondersteuning en nabijheid van begeleiding kan je ervaring opdoen in het werkveld en jezelf op eigen tempo ontwikkelen. Misschien dat je in de toekomst geleidelijk de overstap kan maken naar een reguliere baan met ondersteuning van een jobcoach.

Maar we zijn er natuurlijk ook voor mensen die bij de dagbesteding blijven. Je krijgt waardering voor wat je doet.

Werkzaamheden

 • Ondersteunende diesten voor bedrijven, organisaties, scholen en particulieren binnen de wijk.
 • Taken op de kinderboerderij, hondenopvang, winkels, zorgcentrum en horecagelegenheden.

We gaan samen met jou opzoek naar een passende dagbesteding en we kijken hierbij naar jouw mogelijkheden en kwaliteiten.

Contact

Wil jij graag bij Serviceteam Heyhoef en de Grote Beemd aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Academielaan 30 A
5037EW, Tilburg
Bekijk op google maps

Abdijstraat 84
4816JL, Breda
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 2. Loes Beljaars en Katja Clarijs, bewegingsagogen

  Via doelgerichte bewegingsactiviteiten proberen de bewegingsagogen van Amarant een bijdrage te leveren aan de hulpvraag van de cliënt.

  Lees het verhaal van Loes en Katja