Oriëntatiepunt Spinveld is er voor iedereen die graag wil ontdekken waar die goed in is. Wil jij jouw talenten ontdekken, ben je gemotiveerd om te leren en proberen? Of zoek je simpelweg iets om te doen gedurende de dag, maar weet je niet zo goed wat dit dan precies is, hoe dit er uit moet komen te zien en waar je dit kan vinden? Bij Spinveld zoeken we samen naar wat bij jou het beste past.

Algemeen 

Het orientatiepunt biedt een mix aan tussen activerende, arbeidsmatige dagbesteding en/of uiteindelijk toeleiding naar (betaald) werk. Vandaar dat we Spinveld ook wel een oriëntatiepunt noemen. Met oriëntatie doelen we er op dat je alle verschillende activiteiten die we in huis hebben kunt uitproberen. In samenwerking met onze partners, bedrijven in de buurt, andere organisaties ontwikkelen wij, in overleg met jou, activiteiten die bij jouw wensen, kwaliteiten en mogelijkheden passen. Hierbij staat werkplezier voorop. Een klein team van begeleiders kijkt met je mee zodat je kan werken aan je persoonlijke doelen, je mogelijkheden te verkennen én te kijken waar samenwerking toe kan leiden. De sfeer bij ons is gemoedelijk, ongedwongen, inspirerend en vooral gezellig. Voordat je start kijken we goed naar waar jouw behoeften liggen en of de omgeving, andere deelnemers en activiteiten daarbij helpend kunnen zijn. In overleg is er veel mogelijk.

Activiteiten en Werkzaamheden

Bij orëntatiepunt Spinveld werk jij aan jouw eigen (toekomst)pad. Er is een breed aanbod aan activiteiten. Denk aan: houtbewerking, meubels opknappen, productiewerk, tekenen en schilderen, textiele vormgeving, fietsen repareren, koken en nog veel meer. We bieden zorg op maat, dus kunnen altijd kijken naar de mogelijkheden. Heb jij een tof idee? Laat het ons vooral weten.

Contact

Bij Spinveld kan je vrijblijvend de sfeer te proeven. Onze deur staat open en je bent meer dan welkom voor een bak koffie. Neem van te voren contact op, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat we je goed kunnen ontvangen. 

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Spinveld 5 D
4815HR, Breda
Bekijk op google maps

Spinveld 5 B
4815HR, Breda
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Ervaringsdeskundige José: "Ik ben hier echt opgebloeid."

    Het jaar van José. In verschillende fasen van haar leven maakte ze veel narigheid mee. Amarant blijkt door de jaren heen haar ‘reddingsboei’. “Ik ben hier echt opgebloeid”. Ze startte bij de lokale cliëntenraad ambulante begeleiding (voorheen BZW) en via enkele stappen is ze nu voorzitter van het domein ambulante zorg, een cliëntenraad op niveaudivisie.

    Lees het verhaal van José
  2. Marjan volgde een iPad-cursus bij het Digitaal Café: "Het is zo leuk!"

    In 2016 maakte Marjan kennis met de iPad, tijdens een cursus bij het Digitaal Café. Al snel was ze zó enthousiast dat ze een iPad aanschafte. Soms zit ze urenlang op het apparaat. “Het is zo leuk! En ik wil er nog veel meer over leren. Bijvoorbeeld hoe internet en e-mail werkt.”

    Lees het verhaal van Marjan