Algemeen

Stichd is een groot bedrijf van ca. 35.000m². Doordat je werkzaam bent in een bedrijf zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot doorgroei en doorstroom. Je kunt werken vanuit de basisgroep waar begeleiding constant nabij is, maar werken op de werkvloer met begeleiding meer op afstand behoort ook tot de mogelijkheden.
Op deze locatie kun je in een veilige, prettige werkomgeving  een goede werkhouding ontwikkelen, werken aan arbeidsvaardigheden en is er de mogelijkheid om door te stromen naar regulier werk.

De merken van de sokken en underwear zijn: Puma, Tommy Hilfiger, Levi’s en Head.

Soort beperking

LVB- en MVB- cliënten en cliënten met ASS kunnen prima functioneren binnen het bedrijf, doordat de begeleiders continu een lijntje met hen hebben.

Werkzaamheden

 • Stickeren
 • Inpakken
 • Ompakken
 • Coderen met UV-marker

Zo normaal waar mogelijk, maar aangepast waar nodig.

Stichd
Stichd
Stichd
Stichd
Stichd
Stichd
Stichd
Stichd

Contact

Wil jij graag bij Stichd aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

De Posthoornstraat 16
5048AS, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij

  'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.

  Lees het verhaal van Lisa
 2. Bakken maar!

  Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.

  Lees het verhaal van Iris
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel