Productie & Logistiek stichd Tilburg is een groot logistiek bedrijf op het industrieterrein Kraaiven in Tilburg waar je in en ompak werkzaamheden verricht. Doordat je werkzaam bent in een bedrijf zijn er veel mogelijkheden met betrekking tot doorgroei en doorstroom.

Wil jij werken in een groot logistiek bedrijf en houd je er van om productiewerkzaamheden uit te voeren? Dan is Productie en Logistiek stichd Tilburg de ideale plek voor jou!

Algemeen

Bij stichd is sprake van arbeidsmatige dagbesteding. Je werkt in een bedrijf samen aan dezelfde producten als de medewerkers van het bedrijf. Als je de basis werkzaamheden goed uit kunt voeren is er de mogelijkheid om uit te bereiden naar werkzaamheden in het bedrijf. Je kunt werken vanuit de basisgroep waar begeleiding constant nabij is, maar werken in het bedrijf met begeleiding meer op afstand is dus ook mogelijk.

Je kunt in een veilige, prettige werkomgeving een goede werkhouding ontwikkelen en werken aan je arbeidsvaardigheden. Je kunt terecht met een licht tot matig verstandelijke beperking, NAH en ook als je een vorm van autisme hebt.

Maak je gebruik van een hulpmiddel vanwege een lichamelijke beperking, dan is dat geen enkel probleem. We gaan dan samen kijken naar de mogelijkheden die we hebben.

Activiteiten en Werkzaamheden

De basisgroep van Amarant bestaat uit 6 tot 12 mensen per dag.
Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 16.00 uur.
Op een dag zijn er 3 pauzes en daarvoor gaan we naar de mooie kantine.
De groep krijgt orders vanuit het bedrijf. Het gaat vaak om het in- en ompakken van sokken en ondergoed.
We voorzien bijv. producten van een sticker.
Je werkt op je eigen tempo aan de werkzaamheden die je krijgt, zonder tijdsdruk dus.
Je kunt leren rijden met een palletwagen, als je die wens hebt.
Veilig (leren) werken vinden we heel belangrijk.
Daarom heb je de mogelijkheid de opleiding SWB te volgen. SWB staat voor: Start Werk en Blijf veilig.

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Productie en Logistiek stichd Tilburg? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen.

Cliënt is aan het stickeren
Cliënt is aan het stickeren
Stichd
Stichd
Zijkant gebouw
Zijkant gebouw
Voorkant gebouw
Voorkant gebouw
Cliënt met begeleider
Cliënt met begeleider

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

De Posthoornstraat 16
5048AS, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij

  'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.

  Lees het verhaal van Lisa
 2. Bakken maar!

  Appeltaarten en -flappen, progrestaarten, belegde broodjes en wat al niet meer: fijnproevers weten bakkerij en traiteur Smaakmakers in Goirle steeds beter te vinden. Iris werkt vijf dagen per week in de bakkerij, op de traiteurafdeling en in de winkel. Naar volle tevredenheid, vertelt ze. “Ik kan hier helemaal mezelf zijn.

  Lees het verhaal van Iris
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel