Ben je op zoek naar een mooie plek met een fijne huiselijke sfeer? Waar jij jezelf mag zijn? Dan is 't Haeghje misschien wel iets voor jou! We zijn te vinden in de gezellige wijk Princenhage in Breda. We nodigen je graag uit voor een kennismaking en rondleiding. Welkom!

Algemeen

't Haeghje is een plek voor belevingsgerichte en activerende dagbesteding. Er komen veel verschillende mensen. De grootste groep zijn al een dagje ouder. Je wordt ontvangen in je vaste basisgroep met koffie, thee en een gezellig praatje. Dit is ook de plek waar je gezamenlijk luncht. De activiteiten zijn velerlei. Activiteiten waar je blij van wordt, waar je iets van leert en waar je werkplezier aan kunt beleven.

Jij hebt een unieke vraag, samen kijken hoe we daar een passend weekprogramma voor kunnen maken, van 1 tot 10 dagdelen. Er zijn altijd vaste en vertrouwde begeleiders in de buurt, samen met jou maken ze er een goede dag van.

Activiteiten en Werkzaamheden

Op weekbasis organiseren we tal van activiteiten op het gebied van sport en bewegen, servicegerichte taken, creatief en ambachtelijk en ontmoeting en ontspanning. Van tekenen en schilderen tot borduren en breien, van sjoelen en wandelen tot zwemmen en fitness en van werken in moestuin en bloemtuin tot appelmoes en soep maken. Samen met jou kijken we naar een passend aanbod.

Contact

Wil jij graag aan de slag bij Activiteitencentrum 't Haeghje? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord tegeven op eventuele vragen. 

Samen knutselen
Samen knutselen
Cliënt is aan het kleuren
Cliënt is aan het kleuren
Cliënt helpen bij het sporten
Cliënt helpen bij het sporten
Plantjes water geven
Plantjes water geven

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Wethouder van Haperenstraat 28
4813AM, Breda
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
10:00-15:00
Openingstijden op Dinsdag
10:00-15:00
Openingstijden op Woensdag
10:00-15:00
Openingstijden op Donderdag
10:00-15:00
Openingstijden op Vrijdag
10:00-15:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Frans en Cees: pelgrimsreis naar Lourdes verbindt cliënten en vrijwilligers

  Dankzij onze Dienst Geestelijke Verzorging en met hulp van een aantal sponsoren, waaronder de Stichting Vrienden van Amarant, togen 46 cliënten en 36 vrijwilligers in het najaar van 2017 naar het Zuid-Franse bedevaartsoord Lourdes.

  Lees het verhaal van Frans en Cees
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel