Algemeen

De dagbesteding die geboden word binnen de uitkijk is gericht op beleving en creativiteit. Binnen de uitkijk is er een groep van 15 cliënten die dagdelen of hele dagen komen voor dagbesteding. Per dagdeel zijn er maximaal 11 tot 12 cliënten aanwezig. Veelal van de cliënten hebben individuele activiteiten, wel bieden we geen 1 op 1 begeleiding. De taken zijn vrijblijvend en het woord "moeten" komt dan ook niet voor binnen de Uitkijk, activiteiten doen mag.

De dagbesteding is bedoeld voor cliënten met een  lichte tot matige verstandelijke beperking.

Cliënten dienen wel een bepaalde vorm van zelfstandigheid te hebben en dienen alleen, binnen het gebouw, te kunnen werken/zijn. Begeleiding is wel te allen tijde in het gebouw aanwezig. Tevens komt er binnen de Uitkijk geen fysieke agressie voor, cliënten die fysieke agressie kunnen laten zien zijn hierdoor niet welkom, dit omdat dan de warme voorspelbare omgeving dan in het geding komt  voor de andere cliënten die dagbesteding hebben bij de uitkijk.

Werkzaamheden

De uitkijk staat in het teken van rust, voorspelbaarheid, creativiteit en beleving. De dag begint met koffie waarna er ruimte is voor creativiteit, dan is er lunch en in het middagblok worden er tevens creatieve activiteiten aangeboden. We hebben drie pauzes op een dag.

Contact

Wil jij graag aan de slag bij De Uitkijk? Of wil je meer over de locatie en het aanbod weten? Neem dan contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met jou door en staan klaar om een antwoord te geven op eventuele vragen. 

De uitkijk is te bereiken op:
Email: deuitkijk@amarant.nl of via telefoonnummer: 0886115344

Stel je vraag