Zou jij graag willen werken in de buurt van helikopters, militairen van de luchtmacht? Ben jij nieuwsgierig wat er allemaal te doen is op een vliegbasis.? Dan is het Serviceteam van Amarant op Vliegbasis Gilze-Rijen echt iets voor jou!

Algemeen

Bij het serviceteam van de Vliegbasis wordt arbeidsmatige dagbesteding geboden. Iedere dag werken er 15 tot 20 cliënten van 9.00u tot 15.30u bij de vliegbasis. Zij hebben een licht tot matige beperking mogelijk in combinatie met een stoornis in het autisme spectrum.   Begeleiding is nabij of snel ter plaatse.   Ieder kan in zijn eigen tempo leren werken en ontwikkelen. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met je mogelijkheden en interesses je  behoefte aan structuur, veiligheid en duidelijkheid.  Op basis van individuele ondersteuningsvragen wordt je begeleid.

Werkzaamheden

Er zijn cliënten individueel of samen actief bij het Serviceteam zij werken in een crewroom of het bedrijfsrestaurant hiervoor wordt enige mate van zelfstandigheid verwacht. Maar er is ook een Klussenteam welke allerlei taken verricht op het terrein van de Vliegbasis of een ander Defensie terrein. Bij het Klussenteam is altijd begeleiding in de nabijheid. Zij gaan vaak samen, met de bus, fiets of te voet op pad om diverse klussen uit te voeren. De dag wordt op de thuisbasis samen gestart en afgesloten, de lunch wordt hier ook hoofdzakelijk gezamenlijk genoten.

Het Klussenteam houdt zich bezig met de volgende taken:

 • Wasgoed ophalen en wegbrengen
 • Oud papier ophalen
 • Zwerfvuil opruimen
 • Verkeersborden schoonmaken
 • Allerlei andere klusjes op het terrein die ons gevraagd worden

De crewroommedewerker doet het volgende:

 • Voorkomende schoonmaakwerkzaamheden
 • Bijhouden van de bar

* Ben je werkzaam in het bedrijfsrestaurant dan bestaan je werkzaamheden uit:

 • Werken in de spoelkeuken
 • Voorbereidende kook werkzaamheden
 • Aanvullen van de etenswaren in de vitrines
 • Schoonhouden van de tafels en stoelen in het restaurant.

Contact

Lijkt werken bij  Serviceteam Vliegbasis Gilze-Rijen jou wel wat? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. We nemen graag met je door wat er voor jou mogelijk is!

Cliënt zet koffie
Cliënt zet koffie
Papierronde over het terrein
Papierronde over het terrein
Verkeersborden schoonmaken
Verkeersborden schoonmaken
Spoelkeuken
Spoelkeuken
Afval weggooien
Afval weggooien
Vliegbasis Gilze-Rijen

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Rijksweg 121
5121RD, Rijen
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Petra en Ed volgden de cursus 'Opkomen voor jezelf': "Ik heb geleerd om vragen te stellen"

  Petra en Ed wonen bij Amarant in Bergen op Zoom. Samen met vier medebewoners volgden Petra en Ed de cursus ‘Opkomen voor jezelf’. Het heeft ervoor gezorgd dat ze anderen beter kunnen uitleggen wat ze denken en willen.

  Lees het verhaal van Petra en Ed
 2. Kristel is vrijwilliger bij Amarant: "Raymond en Clazien horen er echt bij"

  Kristel is al jaren verbonden aan Amarant als vrijwilliger. Zo’n tien jaar geleden maakte ze kennis met de verstandelijk beperkte Raymond en het klikte meteen. Regelmatig eten ze gezellig samen of gaan ze eropuit. Sinds eind 2016 onderneemt Kristel ook leuke dingen met Clazien. En wat bijzonder is: Raymond en Clazien kunnen het ook erg goed met elkaar vinden. Dus eten ze inmiddels geregeld met z’n drietjes of gaan ze samen naar evenementen.

  Lees het verhaal van Kristel