Algemeen

Er werken hier medewerkers van de Crewroom, het bedrijfsrestaurant, de klussenploeg en gastvrouwen vanuit Amarant. We hebben onze eigen werkruimte. Daarnaast starten we samen de dag, sluiten we de dag af en houden we ook samen pauze. In onze teams leer je zelfstandig te werken. Natuurlijk kun je altijd om hulp vragen wanneer je dat nodig hebt. Per team zijn er verschillende werkzaamheden waar je mee bezig bent.

Werkzaamheden

Het klussenteam houdt zich bezig met de volgende taken:
•Wasgoed ophalen en wegbrengen
•Oud papier ophalen
•Zwerfvuil opruimen
•Verkeersborden schoonmaken
•Allerlei andere klusjes op het terrein die ons gevraagd worden

In de kantine heb je de volgende taken;
•Afwassen
•Vegen, stofzuigen
•Tafels schoonmaken
•De bar bijvullen
•Koffie en thee zetten

De groep

Iedere dag werken er ongeveer 17 mensen bij de vliegbasis. Zij hebben een lichte of matige beperking of een vorm van autisme. Er is altijd begeleiding aanwezig waar je terecht kunt als je ondersteuning nodig hebt. We werken hier van 9.00 tot 16.00 uur en helpen jou jezelf te ontwikkelen. Hier leer je om te werken en zelfstandig aan de slag te gaan.

Meer informatie

Lijkt werken bij vliegbasis Gilze-Rijen jou wel wat? Of wil je graag meer informatie? Neem dan contact met ons op. We nemen graag met je door wat er voor jou mogelijk is!

Stel je vraag

Locatie en contact

Rijksweg 121
5121RD, Rijen
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Dinsdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Woensdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Donderdag
09:00 - 16:00
Openingstijden op Vrijdag
09:00 - 16:00

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Petra en Ed volgden de cursus 'Opkomen voor jezelf': "Ik heb geleerd om vragen te stellen"

  Petra en Ed wonen bij Amarant in Bergen op Zoom. Samen met vier medebewoners volgden Petra en Ed de cursus ‘Opkomen voor jezelf’. Het heeft ervoor gezorgd dat ze anderen beter kunnen uitleggen wat ze denken en willen.

  Lees het verhaal van Petra en Ed
 2. Kristel is vrijwilliger bij Amarant: "Raymond en Clazien horen er echt bij"

  Kristel is al jaren verbonden aan Amarant als vrijwilliger. Zo’n tien jaar geleden maakte ze kennis met de verstandelijk beperkte Raymond en het klikte meteen. Regelmatig eten ze gezellig samen of gaan ze eropuit. Sinds eind 2016 onderneemt Kristel ook leuke dingen met Clazien. En wat bijzonder is: Raymond en Clazien kunnen het ook erg goed met elkaar vinden. Dus eten ze inmiddels geregeld met z’n drietjes of gaan ze samen naar evenementen.

  Lees het verhaal van Kristel
 3. Max: persoonlijk begeleider op vliegbasis Gilze-Rijen

  Max Simon is persoonlijk begeleider, ook wel eerste deskundige werk en dagbesteding, op locatie vliegbasis Gilze-Rijen. Hij werkt met veel plezier voor Amarant, al sinds juni 1976. Max vertelt hoe zijn baan eruit ziet.

  Lees het verhaal van Max