Algemeen

Bij Zorgboerderij Rugdijk kun je terecht voor activerende en arbeidsmatige dagbesteding. Je kunt terecht met een licht tot matige verstandeljke beperking, ook als je autisme hebt. Er is altijd een vertrouwde begeleider in de buurt waar je met jouw vragen terecht kan en die jou helpt als het nodig is. 

 

Ik vind het een fijne werkplek, omdat de begeleiding open staat voor nieuwe inbreng.

Werkzaamheden

 • Verkoop in de winkel van eieren en eigengemaakte producten

 • Verkoop buiten van de zomerbloemen en groenten

 • Groenten, fruit, en bloemen zaaien kweken en verkopen plus tuinonderhoud

 • Dieren verzorgen en voeren

 • Stallen en weilanden schoonmaken

 • Hout klieven

 • Kantine werkzaamheden plus was verzorgen

Bij Zorgboerderij Rugdijk kun je deelnemen aan Praktijkleren Groen & Dier. Dat is een voor jou op maat gemaakt ontwikkeltrajecet.  In een portfolio houd je bj welke vaardigheden je aan het leren bent en  welke certificaten je behaald hebt.

Contact

Wil jij graag bij Zorgboerderij Rugdijk aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door!

Stel je vraag

Locatie en contact

Rugdijk 5
5011XA, Tilburg
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Het verhaal van Carlo: 'Muziek maakt me blij'

  Carlo is cliënt bij Idris (nu: Amarant). Hij was vroeger in de klas en thuis vervelend en praatte ontzettend veel, bij Idris ging dit beter. Tijdens muziektherapie heeft hij veel geleerd en is muziek zijn grootste passie geworden.

  Lees het verhaal van Carlo
 2. Jo en Angela verbinden schulden aan een oplossing

  Cliënt Jo van der Pas uit Breda kampte jarenlang met flinke schulden, maar door de samenwerking met SBCA (Stichting Beheer Cliëntengelden Amarant) ziet hij nu weer licht aan het einde van de tunnel.

  Lees het verhaal van Jo en Angela
 3. Samen aan tafel voor maximale verbinding

  Op dagbestedingslocatie De Tongerlose Hoef sloegen Amarant en buurtrestaurant Resto-013 de handen ineen. Twee keer per week genieten cliënten én buurtbewoners hier samen van een goedkope en voedzame maaltijd.

  Lees het verhaal van Vrijwilligers