Zorgboerderij de Meeshoeve ligt in het buitengebied tussen Oud-Gastel en Oudenbosch. Het terrein is 5 hectare groot. De boerderij bestaat uit diverse gebouwen, waaronder ‘t Wagenhuis (dagbestedingsruimte Amarant), bakhuis, hooimijt met winkel, molen met dierenverblijf, varkenshok, teelkas, kippenhok in de boomgaard, 2 grote tuinbouwvelden, fruithoek, aantal weilanden voor de dieren en kikkerpoel. Op de boerderij zijn de volgende dieren aanwezig; ezels, koeien, paarden, schapen, geiten, hangbuikzwijnen, katten, konijnen, cavia’s, kippen, ganzen, kalkoenen, eenden en fazanten.

Op de boerderij werken mensen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). De werkzaamheden worden zoveel mogelijk aangepast aan jouw individuele wensen en mogelijkheden. We werken vanuit de ondersteuningsvragen in je persoonlijk plan.

Ezels, Zorgboerderij de Meeshoeve
Ezels
Meeshoeve

Werkzaamheden in verschillende groepen:

  • De dierengroep: dierenverzorging; waaronder eten geven, dierenverblijven schoonmaken, borstelen en dieren knuffelen
  • De tuingroep: werken in de teelkas; telen van tuinbouwproducten en onderhouden van tuin of erf.
  • De belevingsgroep: eenvoudige dierenverzorgingstaken; beleven van de natuur en buiten zijn en creatief bezig zijn.

Ben je graag veel in de buitenlucht, hou je van aanpakken en ben je niet bang voor vieze handen? Dan is werken op zorgboerderij de Meeshoeve wat voor jou!

Wil jij graag bij Zorgboerderij de Meeshoeve aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door! Neem zeker even een kijkje op onze Facebookpagina!

Stel je vraag

Locatie en contact

Strijpdreef 6
4751SV, Oud Gastel
Bekijk op google maps