Ben je graag veel in de buitenlucht, hou je van aanpakken en ben je niet bang voor vieze handen? Dan is dagbesteding bij Zorgboerderij de Meeshoeve wat voor jou!

Algemeen

Bij Zorgboerderij de Meeshoeve kun je terecht voor arbeidsmatige, activerende en  belevingsgerichte dagbesteding. Op de boerderij werken mensen met een licht tot matig verstandelijke- en of lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). Er wordt gewerkt in 3 verschillende groepen en iedere groep heeft een begeleider die met de groep aan de slag gaat.

Activiteiten en Werkzaamheden

De werkdagen zijn van 9.00 tot 16.00u. Uiteraard staan groen en dier centraal maar er zijn ook vaak creatieve activiteiten waaraan je mee kan doen.

  • De dierengroep: dierenverzorging; waaronder eten geven, dierenverblijven schoonmaken, borstelen en dieren knuffelen.
  • De tuingroep: werken in de kas; telen van tuinbouwproducten. Onderhouden van tuin of erf.
  • De belevingsgroep: eenvoudige dierenverzorgingstaken; beleven van de natuur en buiten zijn.

De werkzaamheden worden zoveel mogelijk aangepast aan jouw individuele wensen en mogelijkheden.  Zo kan het zijn dat je per week in verschillende groepen werkt. De ondersteuningsvragen in je persoonlijk plan zijn leidend.

Contact

Wil jij graag bij Zorgboerderij de Meeshoeve aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door! Neem zeker even een kijkje op onze Facebookpagina!

 

Zorgboerderij de Meeshoeve

Vacatures voor cliënten

Stel je vraag

Locatie en contact

Strijpdreef 6
4751SV, Oud Gastel
Bekijk op google maps