Algemeen

De taken die je mag uitvoeren op de boerderij, sluiten zoveel mogelijk aan bij je persoonlijke interesses en draagkracht. Je wordt ondersteund door de begeleiders op basis van een persoonlijk plan.

Het terrein is vijf hectare groot. Er zijn onder meer stallen, boomgaarden, weides, een kikkerpoel, een teeltkas, een museum, een knutselruimte en een jeu de boulesbaan. De schuren en bijgebouwen zijn omgebouwd tot dagbestedingsruimtes. Daarnaast wordt er regelmatig een ritje met de huifkar gemaakt.

Werkzaamheden / groepen

 • De tuingroep (tuin onderhouden, gewassen teelen, enz.)
 • De Dierengroep (verzorgen en voeren van de dieren)
 • De belevingsgroep (bloemstukjes maken, eenvoudige dierenverzorgingstaken, enz.)

Contact

Wil jij graag bij Zorgboerderij de Meeshoeve aan de slag? Neem voor meer informatie contact met ons op. Wij nemen graag de mogelijkheden met je door! Neem zeker even een kijkje op onze Facebookpagina!

Stel je vraag

Locatie en contact

Strijpdreef 6
4751SV, Oud Gastel
Bekijk op google maps

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 2. Puur Culinair: optimale verbinding tussen cliënt en voeding

  Eten is emotie, en goede voeding draagt heel direct bij aan de kwaliteit van leven. Vanuit die overtuiging ontwikkelde Puur Culinair onder de naam Moe’s smakelijke gerechten die geschikt zijn voor mensen met kauw- en slikproblemen.

  Lees het verhaal van Puur
 3. Het EVA-team verbindt verpleegkundige expertise met flexibiliteit

  De verpleegkundigen van het EVA-team bieden (acute) verpleegkundige ondersteuning op locatie. Aan het woord: Marianne Brekelmans, Edwin Karel en Amber van Vugt.

  Lees het verhaal van het EVA-team