Welkom bij Aquamarant in Rijsbergen!

Zwemles voor de allerkleinsten

Zwemmen: je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen! In ons zwembad in Rijsbergen kan uw baby, peuter of kleuter spelenderwijs kennismaken met het water. Kleuters kunnen later eventueel doorstromen naar de zwemles voor het behalen van het A-, B- en C-zwemdiploma. Heeft uw kind om wat voor reden dan ook extra aandacht nodig? Dan kan hij of zij terecht bij onze ‘zwemles op maat’, met extra begeleiding in kleine groepen.

Onze horecaruimte biedt uitzicht op het zwembad. Zo kunt u steeds meekijken met de zwemles van uw kind.

Sportief zwemmen

Wilt u zelf zwemmen, sportief of gewoon lekker recreatief? Ook dat kan; kijk snel bij ons programma voor vrij zwemmen, aquasporten of Bootcamp.

Speelplezier

Voor optimaal speelplezier zijn op al onze locaties diverse speelelementen aanwezig, zoals een emmerboom, loopmatten en ander spelmateriaal.

Officieel wedstrijdbad

Ons bad in Rijsbergen is 25 meter lang en 10 meter breed: precies de officiële afmetingen van een wedstrijdbad. Dat maakt het bad prima geschikt voor het zwemmen van baantjes. Ook voldoet het bad daarmee aan de afmetingen voor het afzwemmen voor de A-, B- en C-zwemdiploma’s van de NRZ. Niet voor niets behalen ook de kinderen van onze locaties in Tilburg hier hun zwemdiploma, net als leerlingen van twee externe zwemscholen.

Altijd de juiste diepte

Dankzij de beweegbare bodem kunnen we het bad op de eerste 10 meter op elke gewenste diepte instellen. Handig en geruststellend voor kinderen die nog niet kunnen zwemmen. Maar ook voor volwassenen die wel graag bewegen in water, maar niet willen of kunnen zwemmen.

Handige tillift

Zit u in een rolstoel? Ook dan kunt u terecht bij Aquamarant. Al onze locaties beschikken namelijk over handige tilliften zowel in de zwemzaal als in de kleedruimten.

Aangename temperatuur, maximale ontspanning

De temperatuur van ons water is 30 graden. Dat is gemiddeld 2 graden warmer dan gebruikelijk. Dat voelt direct lekker comfortabel wanneer u in het water springt of duikt.

Persoonlijke aandacht

Of u nu recreatief komt zwemmen met het gezin of tips wilt bij het banenzwemmen: bij ons staat persoonlijke aandacht centraal. Tijdens al onze zwemactiviteiten is er een opgeleide zweminstructeur aanwezig die uw verblijf in ons zwembad zo aangenaam mogelijk maakt.

Goede bereikbaarheid

Zwembad Rijsbergen is gelegen ten zuiden van Breda, op slechts 10 autominuten rijden vanaf de wijk Princenhage of Ginneken. U kunt gratis parkeren op onze ruime parkeerplaats.

Lekker ontspannen buiten het bad

Ook aan degene die niet gaat zwemmen is gedacht. In onze horecaruimte (mét uitzicht op het zwembad) kunt u terecht voor een hapje en een drankje. Kinderen kunnen binnen en buiten spelen.

Speciale gelegenheid? Huur het bad!

Wilt u eenmalig ons zwembad huren voor een speciale gelegenheid, zoals een feestje of een doopbijeenkomst? Neem gerust contact met ons op om meer te weten te komen over de mogelijkheden.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 088 611 13 33 of via zwembad.rijsbergen@amarant.nl.

Zwemaanbod

Zwembad Rijsbergen heeft een groot aanbod van zwemactiviteiten. Klik hieronder voor meer informatie.

Locatie en contact

Laguitensebaan 62
4891XR, Rijsbergen
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Maandag
09.00 - 20.30
Openingstijden op Dinsdag
09.00 - 20.30
Openingstijden op Woensdag
08.00 - 20.30
Openingstijden op Donderdag
09.00 - 21.15
Openingstijden op Vrijdag
09.00 - 16.15
Openingstijden op Zaterdag
-
Openingstijden op Zondag
10.00 - 12.00

Opmerkingen:
Voor details per onderdeel kijk bij zwemlessen, recreatief zwemmen of aquasport.