Zwemmen op het Daniël de Brouwerpark

Speelplezier

Voor optimaal speelplezier zijn op al onze locaties diverse speelelementen aanwezig, zoals emmerbomen, rupsen, loopmatten en ander spelmateriaal.

Twee bassins

Het zwembad op het Daniël de Brouwerpark bestaat uit twee bassins.

Het diepe bassin heeft een afmeting van 16 bij 8 meter, met een maximale diepte van 2.20 meter. Het bad is voorzien van startblokken en is onder te verdelen in een diep en een halfdiep gedeelte.

In het ondiepe bassin leren kinderen hun eerste zwemslagen. Ook kunnen volwassenen hier gebruik maken van de bruisbank, voor ontspanning en een goede doorbloeding van de spieren.

Beide baden zijn van elkaar gescheiden door een glazen wand en een deur.

Zwemlessen

Wij bieden bij Aquamarant op het Daniël de Brouwerpark alleen nog zwemles op maat aan. Deze lessen zijn voor kinderen die om wat voor reden dan ook niet mee kunnen zwemmen in reguliere lessen. Op onze locatie in Rijsbergen is er wel een gevarieerd aanbod. Denk aan zwemlessen, recreatief zwemmen en aquasport.

Moderne faciliteiten

In 2013 is ons zwembad aan het Daniël de Brouwerpark grondig verbouwd. Het bad is kleinschalig en sfeervol van opzet en beschikt over moderne faciliteiten. Zo zijn er groepskleedruimten en wisselcabines aanwezig, net als persoonlijke kluisjes om uw spullen in op te bergen.

Niet voor niets maken ook andere organisaties gebruik van ons zwembad. Op maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag is een andere zwemschool te gast in ons bad. En de Reumapatiëntenvereniging Tilburg zwemt op woensdag- en donderdagavond op onze locatie.

Handige tillift

Zit u in een rolstoel? Ook dan kunt u terecht bij Aquamarant. Al onze baden beschikken namelijk over een handige tillift, waarmee u in en uit het water kunt worden getild. Tevens zijn in twee kleedkamers tilliften aanwezig.

Aangename temperatuur, maximale ontspanning

De temperatuur van ons water is ongeveer 31 graden. Dat voelt direct lekker comfortabel wanneer u in het water springt of duikt.

Goede bereikbaarheid

Het Daniël de Brouwerpark ligt aan de zuidkant van de Bredaseweg, ter hoogte van de wijk De Reeshof. Binnen Amarant is het een centrumlocatie voor mensen met een beperking. Zij verblijven op één van de woonvoorzieningen die verder op het park gelegen zijn. Het zwembad bevindt zich tegenover de grote parkeerplaats P1, waar u gratis kunt parkeren.

Meer weten?

Neem dan contact met ons op via 088 611 54 16 of via zwembaddbp@amarant.nl

Bekijk de andere zwemlocaties

Locatie en contact

Bredaseweg 570
5036 NB, Tilburg
Bekijk op google maps

Openingstijden

Openingstijden op Dinsdag
16.00 - 17.00 uur
Openingstijden op Vrijdag
15.00 - 16.00 uur

Opmerkingen:
Op andere momenten maken onze cliënten of andere organisaties gebruik van ons zwembad.