Wij hebben logeerhuizen voor de jeugd in Breda en Tilburg waar jouw kind kan wennen aan een korte tijd zonder zijn of haar ouders. Bij Amarant hebben we de mogelijkheid om te komen logeren in een veilige omgeving.

Ontlasten

Logeren is altijd een beetje spannend. Zowel voor jouw zoon of dochter als voor de ouders zelf. Logisch ook. Maar soms is het goed om even tot rust te komen na een drukke periode. Logeren bij Amarant zorgt ervoor dat het gezin, en eventueel de andere broertjes en zusjes, worden ontlast. Dit geeft rust en iets meer vrijheid, waardoor het thuis goed blijft gaan. 

Dag en nacht begeleiding

Logeren kan altijd in de weekenden of tijdens schoolvakanties. Als jouw kind komt logeren dan slaapt hij of zij op een fijne locatie bij Amarant. Er is dag en nacht begeleiding aanwezig. Zo krijgen kinderen de juiste zorg die ze nodig hebben. Samen maken we afspraken over het logeren. Dat kan af en toe zijn of regelmatig. Alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat jouw kind zich thuis voelt. 

Er is veel mogelijk

Door te komen logeren, went jouw kind aan het niet thuis zijn. Ook helpen wij hem of haar om alles zo zelfstandig mogelijk te doen, of werken wij tijdens de logeerpartij aan zijn of haar ontwikkeling .Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Amarant? Kom dan eens met ons praten. Samen kunnen we kijken wat er mogelijk is.

Wist je dat je ook kunt logeren met je eigen begeleider (pgb)? Lees er hier meer over..

Stel je vraag