Als medewerker van Amarant kun je kosteloos en direct in gesprek met één van onze Loopbaanadviseurs. Zij ondersteunen je graag bij het gezond, prettig of uitdagend invullen van je (toekomstige) loopbaan. In een loopbaantraject werk je aan het vergroten van zelfkennis en bewustwording: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik? Met deze inzichten en eventuele handvatten vertrouwen we erop dat je zelf komt tot weloverwogen keuzes voor je toekomstige loopbaan én daarmee zorgt voor je eigen werkgeluk.

  • Zit je prima op je plek en wil je onderzoeken welke loopbaanstappen je in de toekomst nog kunt maken?
  • Zit je niet goed op je plek en wil je onderzoeken wat voor jou een gewenste loopbaanstap kan zijn?
  • Wil je meer uit je huidige functie halen?
  • Zou je graag nog een opleiding volgen maar weet je nog niet goed in welke richting?
  • Loop je vast in het maken van keuzes over je (toekomstige) werk?
  • Wil je een betere balans tussen werk en privé realiseren?

Deze, en andere, vragen over werk en loopbaan zijn een prima uitgangspunt voor het doen van loopbaanonderzoek. Kun je daar wel wat hulp bij gebruiken in de vorm van een professionele gesprekspartner? Neem dan direct contact op met onze Loopbaanadviseurs!

Je kunt je direct aanmelden via onderstaand formulier of je stuurt een mail naar loopbaanadvies@amarant.nl

Er wordt vervolgens contact met je opgenomen voor het inplannen van een kort online kennismakingsgesprek. Hierin bespreken we jouw situatie, je loopbaanvraag en vertellen we je over onze dienst en werkwijze. Als dit aansluit op jouw wensen en behoeften kunnen we direct concrete afspraken inplannen voor jouw loopbaanonderzoek.

 

Stel je vraag of meld je direct aan voor een kennismakingsgesprek:

Contact