Als je hersenletsel hebt, kan het zijn dat je hulp nodig hebt bij bepaalde dingen die voorheen vanzelf gingen. Denk aan huishoudelijke taken, sociale contacten of een prettige invulling van je dag. Misschien heb je moeite met het verwerken van je verlieservaring, of vind je het lastig om een nieuwe balans in je leven te vinden. Voor deze mensen is het NAH Trainingshuis. Je kunt bij ons terecht als jouw hersenletsel kort geleden is ontstaan, maar ook als dat langer geleden is en je een nieuwe trainingsvraag hebt.

Werken aan jouw zelfstandigheid

In het NAH Trainingshuis ga je aan de slag met het (opnieuw) leren van vaardigheden en het vormgeven van jouw leven. Samen met de professionals van het NAH Trainingshuis werk je 24 uur per dag en op maat aan jouw zelfstandigheid. Samen werken we aan doelen, zodat je stap voor stap weer (zo veel als mogelijk) op eigen benen kunt staan. Ook jouw partner/gezin en naasten kunnen rekenen op de ondersteuning van Amarant.

Hoe ziet de behandeling er uit?

Je woont tijdelijk (ongeveer 1 jaar) in het Trainingshuis, in een eigen appartement. Je volgt een behandeling met als doel weer zo zelfstandig mogelijk te wonen. We ontdekken samen jouw mogelijkheden en gaan daarmee aan de slag, zodat jij weer de regie kunt pakken over jouw eigen leven.

Stel je vraag

Locatie en contact

Nieuwe Leuvenaarstraat 1A (algemeen)
Nieuwe Leuvenaarstraat 1A
4811ML, Breda
Bekijk op google maps