Het Actie Leer Netwerk is dé vindplaats voor verandering op de arbeidsmarkt in zorg en welzijn. Dit doen ze door te inspireren, verbinden en faciliteren. Het Koplopernetwerk is een initiatief hiervan. Dit is een netwerk waar zorg, welzijn, onderwijs, overheid en andere partners samenwerken aan het verder ontwikkelen van innovatieve ideeën. Dit zijn initiatieven die inspireren en een waardevolle bijdrage leveren aan actuele arbeidsmarktvraagstukken in zorg en welzijn. Zij brengen regionale zorg- en welzijnsorganisaties, onderwijsinstellingen en overheid met elkaar in contact. Zo kunnen ze van Koplopers en elkaar leren en goede ideeën groter maken. Vol trots kunnen we delen dat ze ons als Amarant, met initiatief Kansrijk, benoemd hebben tot Koploper.

Op LinkedIn deelt Actie Leer Netwerk met trots dat Amarant, met project Kansrijk, benoemt is als Koploper. De officiële uitreiking van deze titel vindt later dit jaar plaats.

Om je een kijkje te geven in project Kansrijk, delen we graag onderstaande video met je. Hierin spreken we met een aantal Kansrijkers en delen ze hun ervaringen met ons.

Bekijk hier de video