Doordat we landelijk participeren binnen het netwerk Kind&NAH kunnen we stapje voor stapje steeds meer gezinnen ondersteunen, en het belang van de juiste langdurige ondersteuning aan gaan tonen. Ons doel is om gezinnen met een kind met NAH of ouders met NAH en (jonge) kinderen te helpen het hoofd boven water te houden in de uitdagende situatie waarin zij zich bevinden. We zijn vastberaden om onze diensten verder te ontwikkelen en uit te breiden, zodat we een nog grotere impact kunnen maken in de levens van deze gezinnen.

Daarnaast willen we de politiek bewust maken van deze specialistische doelgroep en de unieke behoeften die zij hebben. Het is essentieel dat er meer aandacht en begrip komt voor gezinnen met een kind met NAH, zodat zij de erkenning en ondersteuning krijgen die zij verdienen.

De ervaring en kennis die Amarant in de loop der jaren heeft opgebouwd, stelt ons in staat om deze cruciale rol te vervullen samen met onze collega’s uit het netwerk Kind&NAH. We kijken uit naar de verdere samenwerking met partners, beleidsmakers en de gemeenschap om de best mogelijke zorg te bieden aan deze gezinnen.

Met deze erkenning zetten we een belangrijke stap in de richting van een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt om volwaardig mee te doen. Samen maken we het verschil!

Voor meer informatie over onze diensten en hoe we je kunnen ondersteunen, kun je terecht op onze website. Samen werken we aan een betere toekomst voor gezinnen met een kind met NAH.