Denk aan: voetbal, handbal, golf, korfbal, discgolf, zwemmen, kijk doe en beleef event, handboogschieten, outdoor klimmen, tennis, zwaardvechten, atletiek en het Try-Out Sportevent.

Try-Out Sportevent

Dit Try-Out sportevent biedt sporters en niet-sporters de mogelijkheid om een proefles te volgen in het weekend van 26,27 en 28 mei op verschillende locaties in Tilburg en omgeving. Het volledige aanbod vind je hier. Voorzitter van Stichting Samen Sporten Tilburg Lars Hagen: “De vraag is enorm en de aanmeldingen stromen nog steeds binnen. Je kunt je tot woensdag 24 mei hiervoor aanmelden. Als er nog ruimte is, kun je ook op de dag zelf nog deelnemen aan de activiteiten."

Aanbod Try-out sport

Drie dagen lang …de dag van je leven!

Side events

Tevens wordt op zaterdag 27 en zondag 28 mei van 12.00 tot 16.30 uur op het terrein van Amarant een BenT festival georganiseerd. Dit is een muziekevent voor en door mensen met een beperking. Tijdens het volledige weekend is ook een heuse snuffelmarkt. In het Mora Kidsdorp staan diverse springkussens opgesteld voor onze kleine bezoekers. Tevens kun je gezellig meerijden met de stoomlocomotief. En wat te denken van een workshop zwaardvechten? Ook strijden mascottes om de Nederlandse titel tijdens het Open NK Mascotte op zaterdag 27 mei. 

Prominenten

Vele bekende Nederlanders zullen aanwezig zijn tijdens dit event. Denk aan John de Bever, Johan Vlemmix, Johnny Purple, Wesley, Michael Humblé, Marcel van Gaal en Patrick Jochems.

Programma

Hieronder lees je het volledige programma tijdens het G-Sportweekend Amarant. Het Daniël de Brouwerpark is te vinden aan de Bredaseweg 570 in Tilburg. 

Programma G-Sportweekend Amarant 2023

Meer over G-Sportweekend
G-Sportweekend 2022