Van zaterdag 11 september tot en met zondag 24 oktober worden op de drie centrumlocaties Hooge Veer, Rijsbergen en Daniël de Brouwerpark activiteiten georganiseerd. Schrijf deze data alvast in je agenda!

Na 15 juli volgt meer informatie van de organisatie van het G-Sportweekend Amarant 2021 over de activiteiten. Ook worden dan de exacte data en de locaties bekend gemaakt.

Live-uitzendingen online

In de aanloop naar het G-Sportweekend zullen drie live-uitzendingen online te zien zijn, die je kunt bekijken via de link op de Facebookpagina G-voetbalweekend. De eerste uitzending is zaterdag 19 juni van 19.00 tot 20.00 uur en dan is sportpresentator Hans Kraay jr. te gast.

Het accent van de online-uitzendingen ligt op “in beweging komen”. Er wordt aandacht besteed aan de vrijwilligers, deelnemers en partners van het G-Sportweekend. Daarnaast richt de organisatie zich op het 25-jarig jubileum van het Steunpunt Aangepast Sporten, Uniek Sporten en het sportaanbod. “Events die op dit moment passen bij de behoefte van de doelgroep”, aldus Lars Hagen, voorzitter van Stichting Samen Sporten Tilburg.

De uitzending van zaterdag 19 juni staat in het teken van het Nederlands elftal. Kijkers kunnen een foto van zichzelf insturen in oranje uitdossing. De leukste foto’s worden in de uitzending getoond. Mail je inzending naar info@g-voetbalweekend.nl. 

Zorg dat je erbij bent!