Na de vele positieve reacties van de eerste uitzending zijn we blij om een tweede uitzending te mogen maken

In aanloop naar het G-Sportweekend Amarant (het grootste sportevent van Nederland voor mensen met en zonder een beperking) zijn er drie live uitzendingen online te zien. De voorbereidingen hiervoor zijn op dit moment in volle gang. De eerste uitzending is voorbij en de tweede bekijk je aanstaande zaterdag 24 juli van 19.00 tot 20.00 uur. Steven Brunswijk en wethouder sport Rolph Dols van gemeente Tilburg schuiven aan tafel.

Programma

Op zaterdag 24 juli is er een nieuwe uitzending. Het accent ligt op “in beweging komen”. Tijdens dit live online event besteden we aandacht aan onze vrijwilligers, deelnemers, partners en nieuwsfeitjes. “Na de vele positieve reacties van de eerste uitzending zijn we blij om een tweede uitzending te mogen maken”, aldus Lars Hagen, voorzitter van Stichting Samen Sporten Tilburg. Het format geeft een vette knipoog naar Voetbal inside en kent een aantal verschillende programmaonderdelen:

  • een warming up
  • de eerste helft
  • rust
  • tweede helft
  • blessuretijd
  • nabeschouwing.

De uitzending van zaterdag 24 juli aanstaande staat in het teken van VAKANTIE. We roepen jou en andere kijkers op om een leuke foto in te sturen. Alleen of met vrienden. Maar wel in vakantiestijl. Helemaal in thema dus. De leukste foto’s komen voorbij tijdens de uitzending. Je kunt de foto's ook mailen naar info@g-voetbalweekend.nl. Na deze uitzending komt er nog een vervolg, die staat helemaal in het teken van sport en evenementen in de regio Tilburg in september en oktober.

G-Sportweekend Amarant Light

Stichting Samen Sporten Tilburg organiseert een passend aanbod voor cliënten van Amarant op verschillende centrumlocaties (binnen de geldende maatregelen). Daarnaast zijn er ook op andere sportlocaties activiteiten te doen. Hierbij ligt het accent op het opnieuw opstarten van de club en het aanbieden van een sporttoernooi. Naar verwachting doen er ongeveer 1000 mensen mee.

Klik op de afbeelding om de uitzending te bekijken