Stichting Samen Sporten Tilburg organiseert een passend aanbod voor cliƫnten van Amarant op verschillende centrumlocaties. Uiteraard gebeurt dit binnen de geldende maatregelen. De aftrap zal plaatsvinden op zaterdag 11 en zondag 12 september. Dan is het Kijk, Doe & Beleef event in de sportzaal van het Hooge Veer. Bij alle dagen ligt het accent op het opnieuw opstarten van de club en het aanbieden van een sporttoernooi.

Maar ook na 11 en 12 september zitten we niet stil. Zo staan er in het weekend van 9 en 10 oktober verschillende activiteiten gepland bij het Daniel de Brouwerpark. De week daarna, 16 en 17 oktober, zullen de sport activiteiten ook op deze locatie plaatsvinden. De reeks eindigt op 23 en 24 oktober op locatie Rijsbergen.

Via onze social media kanalen zullen we proberen jullie zo veel mogelijk mee te nemen tijdens deze events. Zo kunnen we er toch allemaal een klein beetje van genieten.

Per deelnemer mogen er maximaal twee personen aanwezig zijn bij deze dagen. Aanmelden hiervoor kan via de woonvoorziening.