Waarom een cliëntenplatform?
Nadat eerdere initiatieven voor een cliënten intranet zijn gestrand, is onderzoek gedaan naar wat de wensen zijn en welk platform hieraan zou kunnen voldoen. Zo vonden cliënten en verwanten het belangrijk dat de app zou werken op ieder apparaat (dus ook tablet of computer), dat er informatie te zien is die voor hen relevant is en de look & feel moest eenvoudig en prettig zijn. Daar kwam een winnaar uit. Met deze partij zijn we in zee gegaan en hebben we in de afgelopen maanden achter de schermen een prachtig platform ontwikkeld. We zijn daarom ook maar wat blij dat het nu eindelijk live is en zijn ontzettend benieuwd naar alle (eerste) reacties. Hoe hebben we het aangepakt? We zijn nu live met de Amarant omgeving: een corporate omgeving waarbij je geen login nodig hebt. Hier staat geen persoonlijke informatie in en het beheer wordt vanuit de afdeling Communicatie geregeld. Je kunt denken aan het laatste Amarant-nieuws, een kalender met daarop grotere activiteiten en belangrijke documenten.

Vanaf volgend jaar is er de optie voor een Mijn Amarant omgeving. In deze omgeving kun je corporate én groepsinformatie vinden in één omgeving. Je kunt in deze omgeving dus specifieke informatie van jouw locatie of voorziening aan de app toevoegen. Denk bijvoorbeeld aan activiteiten of specifieke nieuwsberichten die voor jullie groep bedoeld zijn. Let wel: alles wat gedeeld en afgestemd wordt over de zorg zelf blijft in Caren.

Locaties/voorzieningen die deze Mijn Amarant omgeving willen voor hun cliënten en verwanten kunnen dit laten weten aan de afdeling Communicatie (Communicatie@amarant.nl).

Wij hopen dat het platform onze cliënten én verwanten gaat helpen. Dat zij er net zo blij van worden als wij en dat we allemaal nóg wat meer met elkaar in verbinding komen. Wat ons betreft een mooie wens voor 2024.

Wil je graag een kijkje nemen in de app?
Een kijkje nemen in de app kan. Bekijk hier de instructies. Op dit moment is de app zeker nog niet perfect maar we werken naar een steeds betere versie. Help ons daar vooral bij! Jullie reacties zijn welkom.

 

Flyer cliëntenplatform