Bij ARTenZo Tilburg kunnen cliënten hun creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar cliënten werken aan hun persoonlijke doelen en waar zij nieuwe dingen leren. “Op Artenzo werken allemaal PB’ers (persoonlijk begeleiders). Daarnaast ben je als PB’er ook verantwoordelijk voor je eigen creatieve werkgroep. Hierin ben je de kartrekker die het creatieve proces stimuleert en ontwikkelt,” aldus één van de dames.

 

We hebben super gave kwaliteiten in huis

Hierbij kun je denken aan nieuwe creatieve technieken ontdekken en overdragen aan cliënten, inkoop en verkoop van materialen en producten, promotie van Artenzo en de kunstwerken, het organiseren van een expositie en het onderhouden van klantrelaties.

Artenzo Tilburg bestaat uit zeven creatieve werkgroepen. Keramiek, textiel, atelier, project, muziek, multimedia en service. In het pand van Artenzo is ook een mooie expositie ruimte aanwezig die open is voor bezoekers. Heb jij al eens een kijkje genomen? 

“Ons pand is gelegen in een bosrijke omgeving met een grote tuin waarin ook eigen kunstwerken geplaats kunnen worden. Wij staan open voor matig/licht verstandelijke beperking en/of mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die zijn/haar kunstzinnige talenten willen gebruiken en ontwikkelen. We doen mee met deze takeover om te laten zien wat voor tof dagcentrum we zijn. Maar we willen vooral laten zien wat voor super gave kwaliteiten onze cliënten in huis hebben.” 

Kijk je mee vanaf aanstaande maandag? Dat kan via Instagram via @stichtingamarant