Loes

Loes is 25 jaar en werkt al zo’n vijf jaar voor Amarant.  Sinds drie jaar werkt ze op de centrumlocatie Daniël de Brouwerpark – Boerderijstraat 7-9 als senior begeleider. Loes liep stage bij Amarant en is daarna voor Amarant blijven werken. Ze werkt hier met heel veel plezier en maakt het leven van hele kwetsbare cliënten graag een stukje mooier. Loes neemt vaak haar labradoodle Sjaak mee naar het werk. En Sjaak is van harte welkom daar. Als je het hebt over werkplezier, dan draagt dit daar zeker aan bij. Ook de cliënten genieten van Sjaaks aanwezigheid.

Maaike

Of Mai (voor insiders) is 34 jaar en zij-instromer. Ze is haar studie aan het afronden, heeft ook een hond en werkt net als Loes met complexe cliënten. Naast de verstandelijke beperking spelen bij deze doelgroep ook problemen als psychische stoornissen, hechtingsproblematiek en psychoses een rol.

Maaike Glas
Mai
Loes
Loes

Waarom doen wij mee?

We laten jullie graag zien dat het op een complexe voorziening niet alleen maar gaat om het hanteren van gedrag, maar dat we in verbinding staan met de cliënten op een laagdrempelige en huiselijke manier. We laten jullie de realiteit zien van ons werk.

Mai en Loes zoeken nog een collega als persoonlijk begeleider. Laat het weten via onze werken-bij website

Wil je nog meer achtergrondinformatie?

Niks missen? Volg ons op Instagram: @stichtingamarant