Corina doet mee aan de Insta takeover omdat ze het een super toffe actie vind. ‘Het is een makkelijke en leuke manier om een kijkje te nemen op andere locaties. Om kennis te maken met verschillende doelgroepen, collega’s én werkzaamheden.’ Corina is inmiddels ruim twee jaar werkzaam op de Leuvenaarstraat en werkt iedere dag met goede zin. 

Ik wil de takeover graag samen met onze jongeren invullen. Dat zorgt voor verbinding.

Corina vertelt: ‘Bijna al onze jongeren gebruiken social media. Het lijkt me daarom leuk om deze takeover samen met hen te doen. Zo hebben we een creatieve en gezellige activiteit dat zorgt voor een stukje verbinding. Ik vind het belangrijk dat de jeugd meer stem krijgt en dat kan op deze manier. Want hoe hebben zij het eigenlijk hier op de Leuvenaarstraat?’ Wat Corina het leukste vind aan haar werk? 'Het contact met de jongeren en dat ik er onvoorwaardelijk voor hen kan zijn. Ik vind gedrag super interessant en het is mooi om te zien hoe we samen met elkaar door heftige situaties heen kunnen komen. Ik kan ze helpen kalmeren om de draad weer op te pakken zodat we de dag positief af kunnen sluiten.' 

Corina gaat proberen de ‘Leuv’, zoals ze de Leuvenaarstraat zelf noemen, zoveel mogelijk te laten zien door de ogen van de jeugd. Hier en daar zal zij zelf een aanvulling doen. In Breda hebben ze er in ieder geval al zin in. 

Niks missen? Volg ons op Instagram: @stichtingamarant