Met TED wordt specialistische dagbehandeling geboden aan jeugdigen tussen de 6 en 18 jaar met een licht verstandelijke beperking (LVB) en gedragsproblematiek. De behandeling bij TED heeft als doel om ernstig probleemgedrag te verminderen en nieuwe positieve vaardigheden aan te leren. Het versterken van de eigen kracht van de jongere en het gezinssysteem staat centraal. Om snel duurzame resultaten te behalen, werken we nauw samen met ouders en onderwijs. 

We werken met een fantastische doelgroep

Kelly is sinds februari stagiaire bij TED Westerwel. “Ik volg de opleiding Social Work aan Avans Hogeschool en ga over een paar weken samenwonen met mijn vriend in Tilburg.” Anita werkt nu bijna drie jaar binnen Amarant als persoonlijk begeleider complex bij TED Zonnesteen en de module “Dit ben ik”.  “Ik woon samen met mijn vriend en drie kinderen in Gilze.”

Beide dames vinden het mooiste aan hun werk dat ze werken met een fantastische doelgroep, de afwisseling in werkzaamheden en natuurlijk de leuke collega’s. “We doen met de take-over mee omdat we meer bekendheid willen geven aan ons fantastische product. Daarnaast willen we jullie een inkijkje geven in onze werkweek.”