De tweede uitzending heeft ook veel kijkers gehad. Hopelijk zijn die er ook bij op 21 augustus

In aanloop naar het G-Sportweekend Amarant Light 2021 zijn er drie live uitzendingen online te zien. De eerste twee uitzendingen zijn reeds geweest en de derde en tevens laatste van dit jaar zal op zaterdag 21 augustus van 19.00 tot 20.00 uur worden uitgezonden. Gasten op deze avond zijn: Johan Vlemmix, Frank Brouwers (Amarant), Hans Dons (Careflexgroep), Bennie Bollo (Open NK Mascotte kampioen), Sportcoach Ben de Fretes (Steunpunt Aangepast Sporten gemeente Tilburg), Gunther en Christa Adam (vrijwilligers event), Gidion Franken (organisatie G-Sportweekend Amarant) en zanger/ambassadeur Michael Humble.

Programma

Bij de laatste uitzending ligt het accent op “we gaan weer sporten”. Tijdens dit online live event zal aandacht worden besteed aan de vrijwilligers, deelnemers, partners en nieuwsfeitjes. “De tweede uitzending heeft ook veel kijkers gehad en hopelijk zijn er die ook bij zaterdag 21 augustus” aldus Lars Hagen, voorzitter van Stichting Samen Sporten Tilburg. Het format dat door de organisatie bedacht is met een frisse knipoog naar Voetbal Inside kent een diversiteit aan programmaonderdelen. Deze zijn verdeeld in een warming up, de eerste helft, rust, tweede helft, blessuretijd en de nabeschouwing. De organisatie roept de kijkers op om een leuke sportfoto in te sturen van zichzelf of van de vriendengroep, welke in hun sportoutfit uitgedost zijn. De foto’s zullen getoond worden tijdens de live uitzending. Deze foto’s graag mailen naar info@g-voetbalweekend.nl. Daarnaast zal er ook aandacht worden besteed aan het programma voor de maanden september en oktober dat Stichting Samen Sporten Tilburg op de agenda heeft staan.

G-Sportweekend Amarant Light

Afhankelijk van de maatregelen die op dat moment gelden gaat de Stichting Samen Sporten Tilburg in samenwerking met Amarant een aanbod creëren voor de verschillende doelgroepen binnen de zorginstelling van Amarant op de drie centrumlocaties. Daarnaast wordt er ook een weekend georganiseerd voor de cliënten die buiten de drie centrum locaties wonen. Deze events zullen georganiseerd worden op het terrein van Amarant voor de diverse “bubbels” (woonvoorzieningen) van het terrein en zullen vanwege veiligheidsoverwegingen niet toegankelijk zijn voor publiek. Naar verwachting zullen er tussen de 500 en 1000 mensen met een beperking deelnemen aan de events die door de stichting worden georganiseerd en mede worden ondersteund.

Klik op de afbeelding om de uitzending te bekijken