Ter gelegenheid van de Dag van het Werkplezier in de zorg, op 28 januari, was de week van 27 tot en met 31 januari de Week van het Werkplezier bij Amarant. Teams bestaande uit medewerkers en hier en daar cliënten, stapten op de (e-)bakfiets en zochten de verbinding met andere Amarant-locaties en hun medewerkers tijdens de Werkplezier Tour.

De fietsers zijn op alle locaties met open armen ontvangen, mochten mooie en oprechte werkplezierwensen ophalen en rondbrengen en hebben daarmee een lach op het gezicht van onze velen medewerkers kunnen toveren. Van de soep is genoten en er zijn mooie gesprekken gevoerd en uitspraken gedaan over werkplezier. Waar zit dat in voor jou en hoe verschilt dat met je collega?

Al met al kijken we met elkaar terug op een geslaagde week, waarin het werkplezier van onze medewerkers centraal stond*.

Bekijk kort een impressie van de Werkplezier Tour. 

De Werkplezier Tour (2020) | Amarant

*Werkplezier staat natuurlijk altijd centraal en het werkplezierprogramma binnen Amarant loopt gewoon door. Wil je meer weten over werkplezier (en duurzame inzetbaarheid) bij Amarant? Stuur dan een e-mail naar werkplezier@amarant.nl.

Omroep Tilburg is tijdens de Week van het Werkplezier ook nog kort een kijkje komen nemen. Dat artikel kun je hier vinden.