Vandaag, maandag 2 oktober, gaven bestuurders Peter van den Broek en Bas van Oosterhout het startschot voor deze speciale week. Ze openden een symposium met als onderwerp ‘Samen praten, Samen doen’.

De zaal was gevuld met onze eigen ervaringsdeskundigen en hun coaches. De hoofdrolspelers wanneer het gaat om medezeggenschap. Na het uitreiken van een werkkoffertje of rugzak voor allen, gingen ze in kleine groepjes uiteen. Ze spraken over het belang van hun werkzaamheden. Samen dachten ze na over de toekomst van ervaringsdeskundigheid binnen Amarant.

Vanuit de zaal klonk een duidelijk geluid richting onze bestuurders ‘niet te veel vergaderen, en vooral doen!’ Woorden waar we ons helemaal in kunnen vinden!

Terugblik week van de medezeggenschap

We kijken terug op een geslaagde week vol met verschillende activiteiten die georganiseerd zijn rondom de medezeggenschap. Tijdens deze week is er aandacht gevraagd voor de medezeggenschap van onze cliënten. Ook de mening van hen telt en hun stem is belangrijk. We hopen we op nog meer mooie gesprekken die plaats gaan vinden in de driehoek tussen de cliënt, verwant en professional. Samen kunnen we het namelijk anders doen. 


 

Week van de medezeggenschap