Jaarbeeld 2018

In 2018 heeft Amarant mooie stappen gezet om de kwaliteit van zorg verder te verbeteren. Met maar één doel: bijdragen aan het welzijn en geluk van mensen met een (verstandelijke) beperking, autisme of hersenletsel. De mogelijkheden van onze cliënten en medewerkers vormen altijd het uitgangspunt: we kijken vooral naar wat wél kan, of wat beter kan. Deze positieve benadering levert mooie resultaten op. In dit jaarbeeld vertellen cliënten en medewerkers over hun mogelijkheden.

Jaarbeeld 2017

Onze kernwaarden verbindend, nieuwsgierig en lef geven richting aan onze keuzes en laten zien waar we voor staan. In dit jaarbeeld laten we ons inspireren door de eerste kernwaarde: verbindend.

Jaarbeeld 2016

Amarant wil een bijdrage leveren aan het geluk en welzijn van onze cliënten. In het jaarbeeld van 2016 vertellen cliënten, medewerkers en vrijwilligers wat het thema geluk voor hen betekent.

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Rebecca en Inez: samen werken aan rust in huis

    Eind 2017 beviel Rebecca de Castro van een prachtige dochter: Tiesjie. Twee keer per week krijgt ze afwisselend bezoek van gezinsbegeleidster Inez van Rooij en haar collega Vera.

    Lees het verhaal van Rebecca en Inez
  2. Janny verbindt kunst met liefhebbers

    Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

    Lees het verhaal van Janny