Wat is Quli? 

Quli staat voor ‘Quality of life’. Dit is Engels en in het Nederlands betekent dit ; ‘kwaliteit van leven’. Je spreekt Quli uit als ; Kjoeli.

Quli is een burgerplatform. Dit betekent dat Quli is gemaakt voor elke Nederlander. Het is een veilig eHealth platform om met familie, je begeleiders  en/of andere bekenden informatie te delen. Het past helemaal in deze tijd waarin we steeds meer via de telefoon, computer of tablet doen. Ook in de zorg.

Quli is ook een Persoonlijke Gezondheid Omgeving (PGO) en biedt allerlei functionaliteiten om jouw zelfregie en zelfredzaamheid te vergroten. Daarnaast heb je in Quli ook digitale inzage van je zorggegevens. Je kunt hiermee jouw persoonlijk plan inzien, je kunt de rapportage meelezen die de begeleiding schrijft én je kunt zelf informatie toevoegen en wijzigen. Ook bepaal je zelf met wie je wat wilt delen. Want alle informatie in Quli mag je delen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Maar alleen wanneer jij ze hier toestemming voor geeft.

Met Quli heb je dus controle over je eigen zorg.
Met Quli ben je eigen baas over je zorg.
Want ; jouw zorg draait om jou!
Jouw Quli is van jou.
En Quli blijft bij jou!

Quli is niet van Amarant. Maar Amarant is wél een van de grondleggers en bedenkers van Quli. Doordat Quli dus niet van Amarant is kun je Quli altijd blijven gebruiken. Ook wanneer je geen zorg meer krijgt van Amarant.