Wat kun je met Quli doen?

Quli staat voor ‘quality of life’. Dit is Engels voor ‘kwaliteit van leven’. Via deze website kun je veel leuke dingen zelf regelen. Zo kun je op een veilige manier contact hebben met vrienden, familie, zorgverleners of behandelaars. Dit kan via een chat of door te beeldbellen. Je kunt ook berichten versturen, dit kun je vergelijken met e-mail.

Quli heeft een agenda- en takenfunctie. Dit geeft veel duidelijkheid en structuur in je leven. Anderen kunnen ook helpen door het toevoegen van taken in jouw agenda. Ook kun je bestaande filmpjes van bijvoorbeeld YouTube toevoegen aan je taken zodat deze je bijvoorbeeld kunnen helpen bij het maken van een lekker recept.

Of schrijf je doelen op. Zo houd je zelf of samen met je netwerk bij hoe het met je doelen gaat. Je kunt ook een dagboek bijhouden die je voor jezelf kunt houden of met anderen kunt delen. Of laat zien hoe je je voelt bij Moods. Geef met een smiley en een korte tekst aan hoe het met je gaat en deel dit met de mensen om je heen.

Ook kun je in Quli inzage krijgen in je plan en je rapportage van Amarant. Zie daarvoor 'Quli stappenplan inzage rapportage voor cliënten'.

Leerzaam en leuk

Quli geeft je meer zelfstandigheid en zelfregie. Je kunt zelf dingen regelen maar dit natuurlijk ook met anderen delen. Het is niet alleen erg leuk maar ook leerzaam. Zo zorg je voor structuur in je leven en kun je je gedachten en gevoelens delen. Verder is Quli een veilige omgeving. Je bent op internet niet vindbaar met je account en alles vindt plaats in een afgeschermde omgeving waar anderen niet bij kunnen.

Er is veel mogelijk met Quli. Maak snel een account aan op www.quli.nl.

Stel je vraag