Wat kun je met Quli doen?

Quli staat voor ‘quality of life’. Dit is Engels voor ‘kwaliteit van leven’. Via deze website kun je veel leuke dingen zelf regelen. Zo kun je contact hebben met vrienden, familie, zorgverleners of behandelaars. Dit kan via een chat of door te videobellen. Je kunt ook berichten versturen, dit kun je vergelijken met e-mail. Of maak leuke filmpjes van jezelf of samen met vrienden of familie. Leg gebeurtenissen vast die je leuk vindt en deel deze met je contactpersonen. Ook kun je bestaande filmpjes van bijvoorbeeld YouTube hier opslaan.

Daarnaast kun je een takenlijst maken. Dit geeft veel duidelijkheid en structuur in je leven. Anderen kunnen ook helpen door het toevoegen van taken in jouw agenda. Of schrijf je doelen op. Zo kun je zelf en samen met je netwerk bijhouden hoe het met je doelen gaat. Het is ook mogelijk om een dagboek bij te houden die je voor jezelf kunt houden of met anderen kunt delen. Of laat zien hoe je je voelt bij Moods. Geef met een smiley en een korte tekst aan hoe het met je gaat en deel dit met de mensen om je heen.

Leerzaam en leuk

Quli geeft een gevoel van zelfstandigheid. Je kunt zelf dingen regelen maar dit natuurlijk ook met anderen delen. Het is niet alleen erg leuk maar ook leerzaam. Zo zorg je voor structuur in je leven en kun je je gedachten en gevoelens delen. Verder is Quli een veilige omgeving. Je bent op internet niet vindbaar met je account en alles vindt plaats in een afgeschermde omgeving waar anderen niet bij kunnen.

Er is veel mogelijk met Quli. Maak dus een account aan! Neem voor vragen of meer informatie contact met ons op.

Stel je vraag