Hoe helpt Amarant hierbij

Wij leren je zoveel mogelijk nieuwe vaardigheden. Daarnaast ondersteunen we je bij wat je al wel kan en helpen we je hierin zelfstandiger te worden. Wij maken dit mogelijk met onze verschillende soorten begeleiding. Om op school vooruit te komen, bieden wij een onderwijscoach en buitenschoolse begeleiding. Zo krijg je een extra steuntje in de rug. Om je verder te helpen in je thuissituatie hebben we begeleiding voor zelfstandig wonen en begeleiding bij je thuis. We helpen je bijvoorbeeld bij het nemen van besluiten en bij het aanbrengen van structuur. Als je een kind hebt of verwacht, helpen we je bij de zorg en het vinden van ritme en regelmaat. Wij kijken hoeveel ondersteuning je nodig hebt en passen daar onze begeleiding op aan. Zo leer je steeds meer zelf te doen.

Meer informatie over onze begeleiding

Zou je graag meer willen weten over hoe wij kunnen helpen met onze soorten begeleiding? Dan gaan we graag met jou in gesprek. Samen bespreken we de mogelijkheden en kijken we hoe we deze kunnen benutten. Met als doel om jou jezelf prettig te laten voelen in je dagelijks leven. Want zelfstandiger worden lukt met Amarant!

 

Stel je vraag

Ons aanbod voor begeleiding

Ontdek de mogelijkheden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

  1. Tineke: volop in verbinding met de samenleving

    Op de plek waar jarenlang het Tilburgse poppodium Noorderligt stond, staat anno 2018 een gezellig appartementencomplex met een fijne binnenplaats. In een van de appartementen woont Tineke (45).

    Lees het verhaal van Tineke
  2. An vindt bij haar ambulant begeleiders een luisterend oor

    An de Boer krijgt ambulante begeleiding van Amarant. Sinds enkele lichte herseninfarcten in 2012 loopt ze moeilijk. Ook neemt ze gauw te veel hooi op haar vork. “Aan het eind van de dag wil ik energie over hebben om gezellig met mijn man en kinderen te eten.”

    Lees het verhaal van An