Leuke dingen doen

Tussen de behandeling of begeleiding door heb je vrije tijd. Dan wil je tot rust komen of juist gezellige activiteiten doen in je vrije tijd. Bij Amarant zijn er veel mogelijkheden om je bezig te houden.

Sociale contacten onderhouden is belangrijk. Maak in je vrije tijd nieuwe vrienden of bouw goede relaties op. Ga samen bijvoorbeeld wandelen, op het terras zitten, biljarten of zwemmen. Het is ook mogelijk om bij een sport-, muziek- of toneelvereniging te gaan. Elk persoon heeft zijn eigen interesses. Dat geldt ook voor jou. Er is daarom voor iedereen wel een leuke activiteit om mee bezig te zijn. Een avond naar de disco of met een leuke groep op vakantie, er is heel veel mogelijk.

Meer informatie

Leuke activiteiten in je vrije tijd en gezellig samenzijn. Plezier en lekker in je vel zitten, daar draait het om. Bij Amarant houden we altijd tijd vrij om leuke dingen te doen. Heb je nog vragen of wil je de mogelijkheden doornemen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

 

 

Stel je vraag

Ons aanbod voor vrije tijd

Ontdek de mogelijkheden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Janny verbindt kunst met liefhebbers

  Na haar pensionering was Janny Slock (68) op zoek naar een nieuwe invulling voor haar dagelijks leven. Zo kwam ze terecht bij dagbestedingslocatie ARTenZO Tilburg, waar ze sinds zeven jaar de kunstuitleen in goede banen leidt.

  Lees het verhaal van Janny
 2. Wekelijks zwemmen bij Aquamarant: ‘Het is echt een verwenmoment voor Monique.’

  Monique woont op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Elke dinsdagmiddag komt haar moeder Trijntje op bezoek. Samen zwemmen ze een uurtje in zwembad Aquamarant en genieten ze van een ontspannen middag.

  Lees het verhaal van Trijntje en Monique
 3. Ik ben meer uit mijn schulp gekropen

  Samen eten, praten en ontspannen: dat is het idee achter Avondje Uit 013, een wekelijks terugkerende activiteit voor jongeren en jongvolwassenen (16-36 jaar) met behoefte aan nieuwe of meer sociale contacten. Chris (31) is een van de vaste bezoekers van de ‘Vrijdagmiddag Pub’. “Ik heb al veel vrienden gemaakt hier.”

  Lees het verhaal van Chris