Een fijne werkplek

Amarant zoekt samen met jou een fijne werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld bij een verzorgingstehuis, een supermarkt, een apotheek of kantoor zijn. Of misschien zijn er in jouw netwerk wel mogelijkheden. Wanneer dit nog een stapje te ver is zijn er nog genoeg mogelijkheden op de werklocaties van Amarant. Hier krijg je de ondersteuning die je nodig hebt van professionals in jouw omgeving. Zo leer je je werkzaamheden steeds zelfstandiger uit te voeren. Voorbeelden van deze locaties zijn het Koning Willem ll Stadion in Tilburg, de Makro in Breda of het serviceteam op Vliegbasis Gilze-Rijen. Voor iedereen is er wel een prettige werkplek.

Aan het werk

Wanneer je toe bent aan een volgende uitdaging, en je bent er zelf helemaal klaar voor zoek je samen met een jobcoach een plek waar jij je kunt ontwikkelen en je talenten kunt ontdekken in een werkplek binnen een bedrijf waar je met minimale begeleiding aan de slag kunt.

Dagbesteding

Bij Amarant vinden we het belangrijk dat je steeds blijft leren. Wanneer een baan niet bij je past, hebben we nog genoeg opties om te blijven ontwikkelen. Wij helpen je bij het vinden van een dagbesteding waar je veel van leert en die ook goed bij jou past. Deze dagbesteding vinden we in jouw wijk, een vertrouwde omgeving waar jij je op je plek voelt. Voorbeelden zijn een boodschappenservice of tuinonderhoud bij ouderen. Met een dagbesteding krijg je structuur in je leven en leer je je tijd nuttig in te delen. We blijven je uitdagen om steeds weer nieuwe dingen te leren.

Beleving

Wanneer jij niet zelfstandig of met ondersteuning jouw dag kunt indelen, zijn er ook heel veel mogelijkheden om op jouw eigen niveau een fijne dag te hebben binnen een beschermde omgeving. Deze dagbesteding is vooral gericht op beleving.

Meer informatie over werk en dagbesteding

Kun jij nog wat hulp gebruiken bij het vinden van werk of een dagbesteding? Wij helpen je graag hierbij! Kom eens langs op gesprek dan nemen we samen door wat de mogelijkheden zijn. Er is altijd wel een werkplek of dagbesteding die bij jou past en waar jij je fijn bij voelt.

Kunnen we je helpen?

Ons aanbod voor werk en dagbesteding

Ontdek de mogelijkheden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. De droom van Lisa (19): werken in een echte bakkerij

  'Ik werk al drie jaar in de bakkerij van Amarant. Daar bak ik koekjes, taarten en andere lekkere dingen. Leuk werk, maar het liefst wil ik bij een echte bakkerij gaan werken, buiten Amarant.

  Lees het verhaal van Lisa
 2. Björn: van fietsenmaker tot barista

  Het verhaal van Bas en Björn. Björn was vroeger fietsenmaker, maar wilde toen graag aan de slag als barista. Onder begeleiding van Bas leerde hij het vak en krijgt hij steeds meer verantwoordelijkheden.

  Lees het verhaal van Björn
 3. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels (25) vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote achterstand tot de arbeidsmarkt. Nu, negen jaar later, is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel