Een fijne werkplek

Amarant zoekt samen met jou een fijne werkplek waar jij jezelf kunt ontwikkelen. Dit kan bijvoorbeeld bij een verzorgingstehuis, een supermarkt, een apotheek of kantoor zijn. Of misschien zijn er in jouw netwerk wel mogelijkheden. Wanneer dit nog een stapje te ver is zijn er nog genoeg mogelijkheden op de werklocaties van Amarant. Hier krijg je de ondersteuning die je nodig hebt van professionals in jouw omgeving. Zo leer je je werkzaamheden steeds zelfstandiger uit te voeren. Voorbeelden van deze locaties zijn het Wijkcentrum De Heyhoef in Tilburg, de Makro in Breda of het serviceteam op Vliegbasis Gilze-Rijen. Voor iedereen is er wel een prettige werkplek.

Wil je als bedrijf ook kennismaken en samenwerken met Amarant en haar cliënten? Je leest er alles over op de pagina bedrijven

Aan het werk

Wanneer je toe bent aan een volgende uitdaging, en je bent er zelf helemaal klaar voor zoek je samen met een jobcoach van OpMaat Brabant een plek waar jij je kunt ontwikkelen en je talenten kunt ontdekken in een werkplek binnen een bedrijf waar je met minimale begeleiding aan de slag kunt.

Dagbesteding

Wanneer je meer behoefte hebt aan een veilige en beschermde omgeving zijn er genoeg opties om je te blijven ontwikkelen. Wij helpen je bij het vinden van een dagbesteding waar je veel van leert en die ook goed bij jou past. Deze dagbesteding vinden we liefst in jouw wijk, een vertrouwde omgeving waar jij je op je plek voelt. Dit aanbod is vaak meer groepsgericht. Je vindt er afwisseling in de dag en een diversiteit aan werkzaamheden en activiteiten.  We blijven je uitdagen om steeds weer nieuwe dingen te leren of ondersteunen bij het behouden van je vaardigheden.

Beleving

Wanneer jij meer ondersteuning  en/ of verzorging nodig hebt bij het invullen van je dag, zijn er ook heel veel mogelijkheden om op jouw eigen niveau een fijne dag te hebben binnen een beschermde omgeving. Deze dagbesteding is wat meer gericht op beleving. We willen je daar graag bij prikkelen. 

Meer informatie over werk en dagbesteding

Kun jij nog wat hulp gebruiken bij het vinden van werk of een dagbesteding? Wij helpen je graag hierbij! Kom eens langs op gesprek dan nemen we samen door wat de mogelijkheden zijn. Er is altijd wel een werkplek of dagbesteding die bij jou past en waar jij je fijn bij voelt.

Stel je vraag

Ons aanbod voor werk en dagbesteding

Ontdek de mogelijkheden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Michel Broumels: ‘Mijn droom is uitgekomen’

  In 2010 startte Michel Broumels vanuit de dagbesteding van Amarant bij de Kringloper. Hij had een grote afstand tot de arbeidsmarkt. Nu is hij trotse bezitter van een rijbewijs, een bakwagen én een volwaardig dienstverband bij het Roosendaalse warenhuis.

  Lees het verhaal van Michel
 2. Simone Meerman: “Ik voel me echt een volwaardig teamlid.”

  Als klant-assistent helpt Simone Meerman (27) klanten van de Makro in Breda en zorgt ze ervoor dat de kledingafdeling er te allen tijde piekfijn uitziet. Een jaarcontract is inmiddels ‘in de pocket’.

  Lees het verhaal van Simone
 3. "Hier kan ik helemaal mezelf zijn"

  Plastic sorteren, omsmelten en er vervolgens iets moois van maken: Meryem (33) doet het maar al te graag. Zij is een van de cliënten die deelnemen aan PlastIK & Jij, een mooie, nieuwe dagbestedingsplek van Amarant in de regio Oss.

  Lees het verhaal van Meryem