Wat is er mogelijk

Omdat iedereen een veilig en fijn thuis verdient, zijn er verschillende soorten woonmogelijkheden. Amarant heeft veel kleinschalige woningen in woonwijken. En we hebben woningen waarbij je op het terrein woont of waar je kan komen logeren. Maar ook gezinshuizen en trainingshuizen zijn bekende woonvormen bij ons.  Waar je bij ons ook woont: er zijn altijd de juiste mensen om jou heen, die heel goed weten welke zorg jij nodig hebt. Dat is wonen bij Amarant.

Zelf huren

Wanneer je zorg krijgt van Amarant kun je heel goed in jouw eigen woning blijven wonen. Dan komen we aan huis en leveren begeleiding op maat bij je thuis.

Meer informatie over (zelfstandig) wonen

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Kom dan eens met ons praten. Naast een fijne plek om te wonen, hebben we ook veel aandacht voor bijvoorbeeld zelfstandig wonen, werken en leren. Samen benutten we de mogelijkheden die er zijn.

 

Stel je vraag

Ons aanbod voor wonen

Ontdek de mogelijkheden

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Tineke: volop in verbinding met de samenleving

  Op de plek waar jarenlang het Tilburgse poppodium Noorderligt stond, staat anno 2018 een gezellig appartementencomplex met een fijne binnenplaats. In een van de appartementen woont Tineke (45).

  Lees het verhaal van Tineke
 2. Josée's zoon woont bij Amarant: "Het thema ‘geluk’ is écht voelbaar"

  Drie tot vier keer per week bezoekt Josée haar zoon Thomas op woongroep Gouwberg 9 in Rijsbergen. Hij woont al ruim 19 jaar bij Amarant en Josée is prima te spreken over de zorg.

  Lees het verhaal van Josée en Thomas
 3. "De oude Ruud zit daarbinnen nog"

  In 1994 krijgt Ruud Rampen (dan 49) een hersenbloeding. Een fraaie journalistieke carrière wordt daarmee in de knop gebroken. Met hulp van zijn vrouw Marie-Louise komt hij er gelukkig langzaam weer bovenop. Nu woont hij in een appartement van Amarant in Bergen op Zoom.

  Lees het verhaal van Ruud en Marie-Louise