Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

ARTenZO Tilburg

 • Frans Erensstraat 5
ARTenZO Tilburg is een dagbestedingslocatie in Tilburg. Iedereen die er komt vindt het leuk om kunstzinnig en creatief bezig te zijn.
Lees meer over ARTenZO Tilburg

Bedrijfskantine Have a Break Destil Tilburg

Wil jij elke dag de medewerkers van Destil een heerlijke lunch bezorgen? Leren werken in een echte keuken en bedrijfskantine?
Lees meer over Bedrijfskantine Have a Break Destil Tilburg

Bedrijfskantine Have a Break Gemeentehuis Gilze-Rijen

 • Raadhuisplein 1
Wil jij elke dag de medewerkers van het gemeentehuis een heerlijke lunch bezorgen? Leren werken in een echte keuken?
Lees meer over Bedrijfskantine Have a Break Gemeentehuis Gilze-Rijen

De Smaakmakers - Goirle

 • Lambertusstraat 3 A
Wil jij graag een vak leren en werkervaring opdoen? Bij de Smaakmakers is dit mogelijk! Bij deze leerwerkplek leer je op je eigen niveau en tempo bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
Lees meer over De Smaakmakers - Goirle

Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom

 • Sint Josephstraat 26 02
Have a Break is het kantineconcept van Amarant. Samen met je collega’s en een bedrijfscateraar waar Amarant mee samenwerkt, zorg jij iedere dag voor een heerlijke lunch. Klanten van het restaurant zijn medewerkers van de Rabobank. Je ontwikkelt je horecavaardigheden. In de keuken en in het restaurant.
Lees meer over Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom

Kleurrijk Rijsbergen

 • Leijakkerplein 3
Bij Kleurrijk Rijsbergen is er een duidelijke dagindeling en gaan medewerkers van Kleurrijk samen met jou op zoek naar mogelijke werkzaamheden die aansluiten bij jouw behoeften.
Lees meer over Kleurrijk Rijsbergen

Kleurrijk Tilburg

Kleurrijk Tilburg is een activerende arbeidsmatige dagbestedingslocatie. Duidelijkheid en structuur zorgen er zoveel mogelijk voor dat er een rustige sfeer heerst waarbij er gekeken wordt naar de draagkracht van elke individuele cliënt op dat moment. De begeleiding biedt structuur en duidelijkheid door middel van vaste afspraken, aandacht, nabijheid en aansturing.
Lees meer over Kleurrijk Tilburg

Kleurrijk-OKZ Tilburg

 • Goirkestraat 131
Bij Kleurrijk OKZ komen opdrachten binnen vanuit klanten van de drukkerij maar er zijn ook andere opdrachtgevers waar we voor werken. Door individueel maar ook samen te werken aan deze opdrachten ben je tegelijkertijd aan de slag met je eigen arbeidsvaardigheden. We helpen je daar graag bij.
Lees meer over Kleurrijk-OKZ Tilburg

Kringloopwinkel Kringloper Roosendaal

 • Borchwerf 35C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Kringloopwinkel Kringloper Roosendaal

Kringloopwinkel La Vida

 • Schipholllaan 26
La Vida is een kringloopwinkel in Tilburg waar tweedehands spullen een nieuw leven krijgen. In de winkel worden deze spullen verkocht maar achter de schermen worden niet bruikbare spullen gedemonteerd. Daarnaast voeren we creatieve activiteiten uit.
Lees meer over Kringloopwinkel La Vida

Lokaal 076 (curio)

 • Biesdonkweg 33
Lokaal076 is een initiatief van het Bredaas Leerbedrijf van Curio Zorg en Welzijn en Amarant.
Lees meer over Lokaal 076 (curio)

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Ons doel is om mensen met een arbeidsbeperking en een grotere afstand tot de arbeidsmarkt te ondersteunen bij het vinden en behouden van passende daginvulling of werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Oriëntatiepunt de Draaierij

 • Burgemeester Brokxlaan 26 (hal 79)
Is het ‘het magazijn’ of ‘de magazijn’? Jij mag er zijn! Ben je enthousiast, wil je je talenten ontdekken, wil je iets leren of iets weten? Zoek je simpelweg iets om te doen gedurende de dag? Maar weet je niet zo goed wat dit dan precies is, hoe dit er uit moet komen te zien en waar je dat kan vinden? Bij de Draaierij kan jij je draai komen vinden.
Lees meer over Oriëntatiepunt de Draaierij

Oriëntatiepunt Spinveld

 • Spinveld 5 D
Bij Oriëntatiepunt Spinveld in Breda kan jij uit een heleboel mogelijkheden komen ontdekken wat er het beste bij jou past!
Lees meer over Oriëntatiepunt Spinveld

Plantenkas Amaranthus

 • Bredaseweg 566
De plantenkas Amaranthus is een mooie fijne werkplek als je van bloemen en planten houdt. Amaranthus heeft altijd een uitgebreide keuze in bloemen en planten. De boeketten kies je in de winkel, of je laat een boeket op maat samenstellen. Je bent er van harte welkom.
Lees meer over Plantenkas Amaranthus

Productie en Logistiek Gilze

 • Burgemeester Krollaan 5
Bij het centraal magazijn in Gilze werk je in een grote ruimte met stellingen, pompwagens en een heftruck. Er zijn drie groepen; magazijngroep, werkgroep en de buttongroep.
Lees meer over Productie en Logistiek Gilze

Productie&Logistiek Breda

 • Riethil 11
Wil je graag werken in een echte productie-omgeving? Vind je het leuk om producten die later verkocht worden netjes in te pakken? Samen met je collega’s werken aan een opdracht of op je eigen werkplek omdat je dat misschien fijner vindt.
Lees meer over Productie&Logistiek Breda

Serviceteam de IJpelaar

 • Overakkerstraat 101/103
Vanuit het serviceteam van Amarant zijn er veel werkzaamheden/taken te doen binnen de Ijpelaar. Zo runnen we de huiswinkel, ondersteunen we bij bewonersactiviteiten, brengen we het eten rond en verrichten we schoonmaakwerkzaamheden. Je leert om taken zo zelfstandig mogelijk uit te voeren. Ook leer je verschillende sociale vaardigheden, bijvoorbeeld om samen te werken met anderen.
Lees meer over Serviceteam de IJpelaar

Serviceteam De Kringloper

 • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

 • Wortelsteeke 2
Wil jij ook bijdragen aan een beter milieu? Aan de slag met herbruikbare spullen? Benieuwd naar wat we allemaal doen bij het Ambachtscentrum? Je kunt ons vinden bij het grondstoffencentrum van Saver, randje Roosendaal/Oud Gastel.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

 • Kroonstraat 12
Amarant en Stichting de Kringloper werken al meer dan 10 jaar samen, inmiddels op 3 kringloperlocaties; Kringloopwarenhuis Simple Roosendaal Kringloopwarenhuis Etten Leur Ambachtscentrum Roosendaal/Oud-Gastel Bij Kringloopwarenhuis Etten-Leur worden herbruikbare spullen verkocht. Er is ook een groot magazijn.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

Serviceteam de Vloet

 • Vloeiweg 85
Bij Serviceteam de Vloet werk je midden in de maatschappij met oudere mensen. Het is een arbeidsmatige dagbesteding. Je werkt samen met het vaste personeel van de Vloet en je begeleiders.
Lees meer over Serviceteam de Vloet

Serviceteam de Zellebergen

Het Zellebergenkwartier is één van de vele locaties van Stichting Groenhuysen, gericht op ouderenzorg. De cliënten van het Serviceteam Zellebergen zijn van alle markten thuis. Op de woongroepen en huiskamers, op de gangen, in het restaurant, in de keuken en de tuin; overal kom je ze tegen en verrichten ze ondersteunende werkzaamheden. Het leuke van werken bij het serviceteam Zellebergen is dat je zelf kunt aangeven waar je interesses liggen en waar je goed of minder goed in bent. Samen met jou kijken we naar wat binnen het Zellebergenkwartier de mogelijkheden zijn.
Lees meer over Serviceteam de Zellebergen

Serviceteam Hilvarenbeek

 • Schoolstraat 38
Bij Serviceteam Hilvarenbeek ga je de leerkrachten ondersteunen, ondersteun je de begeleiders van de opvang, helpt GGD en Farent met administratieve taken, koffieronde, receptie, enz.
Lees meer over Serviceteam Hilvarenbeek

Serviceteam Molenwiek Molenschot

 • Schoolstraat 5
Serviceteam Molenwiek Molenschot is werkzaam in de Multi Functionele Accommodatie Molenschot. Dit betekent dat er meer gebruikers in het gebouw zijn; een gemeenschapshuis, een school, een peuterspeelzaal en administratiekantoren. Voor alle gebruikers in het gebouw en de gasten die er komen, doen we allerlei dienstverlenende werkzaamheden.
Lees meer over Serviceteam Molenwiek Molenschot

Serviceteam Park Stanislaus

Bij Serviceteam in zorgcentrum Park Stanislaus werk je met oudere mensen en mag je achter de schermen werkzaamheden uitvoeren. Je werkt nauw samen met het vaste personeel, daarnaast is de begeleiding van Amarant altijd bi jou in de buurt.
Lees meer over Serviceteam Park Stanislaus

Serviceteam Reeshof

Heb jij een droom over werk wat jij graag zou willen doen? Bij serviceteam Reeshof in Tilburg mag jij je droom uitspreken en gaan wij samen met jou kijken of we deze kunnen waar maken.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Serviceteam Torenplein

 • Bredaseweg 570
Serviceteam Torenplein is gevestigd in het hoofdgebouw op het Daniël de Brouwerpark. Hier worden servicegerichte werkzaamheden uitgevoerd, waarbij jij centraal staat.
Lees meer over Serviceteam Torenplein

Serviceteam Willem II

 • Goirleseweg 34
Het Serviceteam van Willem II werkt veel samen met de medewerkers van Willem II. Je mag in en om het stadion werken, maar je kan ook werken bij omliggende horecabedrijven.
Lees meer over Serviceteam Willem II

Serviceteam Zandoogjes

 • Zandoogjes 9
Bij Serviceteam Zandoogjes werk je in een levendige omgeving binnen een kleinschalige groep. In het gebouw is onder andere een kinderdagverblijf en een logeerhuis.
Lees meer over Serviceteam Zandoogjes

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 35G
Bij het serviceteam Zeeland verrichten ze dienstverlenende taken voor de partners binnen de brede school de Morgenzon en voor mensen/bedrijven in en rondom Zeeland.
Lees meer over Serviceteam Zeeland

Trefpunt Ambachtenlaan Breda

 • Ambachtenlaan 104
Naar het Trefpunt Ambachtenlaan kom je voor de activiteiten die er worden aangeboden maar er is ook ruimte voor sociaal contact, een praatje. Als je wilt en je bent zo ver dan kijken we samen met je of je ergens in de wijk misschien een handje kan gaan helpen. Een plek waar je je nuttig kan voelen.
Lees meer over Trefpunt Ambachtenlaan Breda

Vliegbasis Gilze-Rijen

 • Rijksweg 121
Amarant en de Vliegbasis werken al meer dan 25 jaar met elkaar samen. En al die tijd horen de cliënten van Amarant er helemaal bij. Op allerlei plekken op het terrein zijn cliënten van Amarant actief en de klussenbende, de drumband van het Serviceteam, wordt regelmatig uitgenodigd om te spelen bij officiële gelegenheden. Het Serviceteam opereert vanuit een eigen thuisbasis, een authentiek defensiegebouw midden op het terrein. Met 2 eigen bussen bestrijkt het Serviceteam de gehele vliegbasis. Ook op andere locaties van Defensie worden werkzaamheden verricht. ( KMA, TRIP & MPA)
Lees meer over Vliegbasis Gilze-Rijen