Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

 • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

ARTenZO Tilburg

 • Frans Erensstraat 5
Bij ARTenZo Tilburg kun jij jouw creativiteit helemaal kwijt. Een centrum voor beeldend werk waar jij werkt aan je persoonlijke doelen en nieuwe dingen leert.
Lees meer over ARTenZO Tilburg

Centraal Magazijn

 • Burgemeester Krollaan 5
Bij het centraal magazijn in Gilze werk je in een grote ruimte met stellingen, pompwagens en een heftruck. Er zijn drie groepen; magazijngroep, werkgroep en de buttongroep.
Lees meer over Centraal Magazijn

Dagcentrum de Uilenpoort

 • Schoolstraat 4
Op de Uilenpoort is er, voor jong en oud, een passende en prettige dagbesteding. De Uilenpoort bevindt zich in een multifunctioneel gebouw. Dichtbij een kinderopvang en twee basisscholen. Hierdoor is er altijd wat te beleven en te doen. Het team is vaak op pad om was te verzorgen of boodschappen te doen. Soms maken ze met de hand geprikte slingers van gekleurd karton of taarten op bestelling.
Lees meer over Dagcentrum de Uilenpoort

De Buitenprojecten

Ben jij niet vies van een klusje binnen of buiten? Ga je graag aan de slag? Of werk je liever aan je tafel aan een kleiner werkje? Bij Buitenprojecten kan het allemaal. De werkzaamheden variëren van oud papier, glas en spullen ophalen op het terrein, het demonteren van oude apparaten, werken in de tuin, productief werk tot knutselen en puzzelen. Ook maken we regelmatig een busritje om spullen op te halen of weg te brengen. Je zult je hier nooit vervelen.
Lees meer over De Buitenprojecten

De Molenwiek

 • Schoolstraat 5
MFA de Molenwiek is een multifunctionele accommodatie inclusief basisschool en peuterspeelzaal in Molenschot. Hier vinden verschillende activiteiten van de dorpsbewoners plaats.
Lees meer over De Molenwiek

De NWE Werkplaats de Spoorzone

 • Burgemeester Brokxlaan 8 76
De NWE Werkplaats de Spoorzone is een locatie in het Spoorzone gebied in Tilburg. Bij deze werk- en dagbestedingslocatie volg je een leer- / ontdek- / werktraject om zo te kijken wat het best bij jou past.
Lees meer over De NWE Werkplaats de Spoorzone

De Smaakmakers

 • Lambertusstraat 3 A
Wil jij graag een vak leren en werkervaring opdoen? Bij de Smaakmakers is dit mogelijk! Bij deze leerwerkplek leer je op je eigen niveau en tempo bepaalde werkzaamheden uit te voeren.
Lees meer over De Smaakmakers

Have a break - Destil

Have a break Destil is een horecagelegenheid waar mensen werken die graag de (kook)handen uit de mouwen steken. Je werkt zelfstandig in een team. We bereiden de lunch voor de werknemers van Destil. Elke dag komen rond de 80 a 90 mensen lunchen. Het is gezellig, lekker druk en we hebben veel lol tijdens ons werk. Je werkt naar wat je al wel kunt. Wat je niet kunt gaan we je leren.
Lees meer over Have a break - Destil

Have a break - Lunchroom Rijen

 • Raadhuisplein 1
Have a Break Lunchroom in Rijen een arbeidsmatig dagbestedingsproject in het bedrijfsrestaurant van de gemeente Rijen. Wij verzorgen ook de catering voor de gemeente Alphen-Chaam en Baarle-Nassau. Hou je van flink aanpakken en midden in de maatschappij zinvol werk verrichtten, dan is werken in onze lunchroom misschien iets voor jou.
Lees meer over Have a break - Lunchroom Rijen

Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom

 • Sint Josephstraat 26 02
Have a Break Rabobank is een arbeidsmatig dagbestedingsproject in het bedrijfsrestaurant van de Rabobank in Bergen op Zoom. Klanten van het restaurant zijn medewerkers van de Rabobank. Voor deze medewerkers verzorgen wij lunches, traktaties en bestellingen.
Lees meer over Have a Break - Rabobank Bergen op Zoom

Kleurrijk Rijsbergen

 • Leijakkerplein 3
Bij Kleurrijk Rijsbergen is er een duidelijke dagindeling en gaan medewerkers van Kleurrijk samen met jou op zoek naar mogelijke werkzaamheden die aansluiten bij jouw behoeften.
Lees meer over Kleurrijk Rijsbergen

Kleurrijk Tilburg

Bij Kleurrijk Tilburg ga je aan de slag in een échte drukkerij. De drukkerij is gelegen op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Hier worden opdrachten verwerkt door en samen met cliënten voor interne en externe klanten.
Lees meer over Kleurrijk Tilburg

Kleurrijk-OKZ

 • Goirkestraat 131
Bij Kleurrijk OKZ werk je in een écht bedrijf. Wij zijn een kleinschalige drukkerij. Door de verschillende opdrachten is elke dag anders bij ons.
Lees meer over Kleurrijk-OKZ

La Vida

 • Schipholllaan 26
La Vida is een kringloopwinkel gevestigd in Tilburg Noord. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding krijgen tweedehands spullen een nieuw leven en daar mag jij aan meehelpen.
Lees meer over La Vida

Lokaal 076 (curio)

 • Biesdonkweg 33
Lokaal076 is een initiatief van het Bredaas Leerbedrijf van Curio Zorg en Welzijn en Amarant.
Lees meer over Lokaal 076 (curio)

Opmaat Brabant

 • de Ronde 9
Opmaat Brabant is een erkende jobcoach-, re-integratie en begeleidingsorganisatie. Het doel is om mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen bij het vinden en behouden van passend werk.
Lees meer over Opmaat Brabant

Plantenkas Amaranthus

 • Bredaseweg 566
De plantenkas Amaranthus is een mooie fijne werkplek als je van bloemen en planten houdt. Amaranthus heeft altijd een uitgebreide keuze in bloemen en platen. De boeketten kies je in de winkel, of je laat een boeket op maat samenstellen. Je bent er van harte welkom.
Lees meer over Plantenkas Amaranthus

Productie&Logistiek Breda

 • Riethil 11
Wil je graag werken in een echte productie-omgeving? Vind je het leuk om producten die later verkocht worden netjes in te pakken? Samen met je collega’s werken aan een opdracht of op je eigen werkplek omdat je dat misschien fijner vindt.
Lees meer over Productie&Logistiek Breda

Servicegroep Doen

 • Doenradestraat 50
Servicegroep Doen biedt een uitdagende en afwisselende werkplek waar je zelfstandig met begeleiding in de nabijheid kunt werken. De werkplek is op de bovenste verdieping van een kantoor van Amarant in Breda.
Lees meer over Servicegroep Doen

Serviceteam Ambachtenlaan

 • Ambachtenlaan 104
Serviceteam Ambachtenlaan is een kleinschalige en laagdrempelige dagbesteding. Per individu wordt er gekeken wat bij haar/hem past. Op de locatie wordt er licht industrieel werk en creatieve activiteiten aangeboden.
Lees meer over Serviceteam Ambachtenlaan

Serviceteam de IJpelaar

 • Overakkerstraat 101/103
De IJpelaar is een verzorgingshuis in Breda. Hier verricht je, onder begeleiding, ondersteunende werkzaamheden. Tijdens het werk heb je contact met verschillende mensen.
Lees meer over Serviceteam de IJpelaar

Serviceteam De Kringloper

 • Borchwerf 35 C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper

Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

 • Wortelsteeke 2
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Ambachtscentrum

Serviceteam De Kringloper Borchwerf

 • Borchwerf 35C
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Borchwerf

Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

 • Kroonstraat 12
De Kringloper is een winkel waar tweedehands spullen worden verkocht. Bij deze arbeidsmatige dagbesteding leer je verschillende vaardigheden en leer je jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam De Kringloper Etten-Leur

Serviceteam de Vloet

 • Vloeiweg 85
Bij Serviceteam de Vloet werk je midden in de maatschappij met oudere mensen. Het is een arbeidsmatige dagbesteding. Je werkt samen met het vaste personeel van de Vloet en je begeleiders.
Lees meer over Serviceteam de Vloet

Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert

Bij Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert krijg je de mogelijkheid om te werken in de horeca en kan je schoonmaakwerkzaamheden verrichten in het restaurant en huishouding van de zorgcentra.
Lees meer over Serviceteam de Zellebergen / Bloemschevaert

Serviceteam Den Akker

 • Brigidastraat 15
Serviceteam Den Akker bestaat uit 2 werkgroepen. Een service groep en een productie groep. Op beide groepen bieden we een uitdagende en afwisselende werkplek waar je zelfstandig met begeleiding in de nabijheid kunt werken.
Lees meer over Serviceteam Den Akker

Serviceteam Hilvarenbeek

 • Schoolstraat 38
Bij Serviceteam Hilvarenbeek ga je de leerkrachten ondersteunen, ondersteun je de begeleiders van de opvang, helpt GGD en Farent met administratieve taken, koffieronde, receptie, enz.
Lees meer over Serviceteam Hilvarenbeek

Serviceteam Park Stanislaus

Bij Serviceteam in zorgcentrum Park Stanislaus werk je met oudere mensen en mag je achter de schermen werkzaamheden uitvoeren. Je werkt nauw samen met het vaste personeel, daarnaast is de begeleiding van Amarant altijd bi jou in de buurt.
Lees meer over Serviceteam Park Stanislaus

Serviceteam Reeshof

Bij serviceteam Reeshof in Tilburg kun jij aan de slag bij bijvoorbeeld scholen, kinderdagverblijven, kinderboerderijen, verzorgingstehuizen, een hondentrimsalon of in de horeca. Je kunt er alle kanten op en jezelf blijven ontwikkelen.
Lees meer over Serviceteam Reeshof

Serviceteam Reusel - De Mierden

 • Kerkplein 3
Bij het serviceteam van het gemeentehuis van Reusel - De Mierde voer je administratieve-, dienstverlenende- en huishoudelijke taken uit. "Samen doen" is dan ook het motto.
Lees meer over Serviceteam Reusel - De Mierden

Serviceteam Torenplein

 • Bredaseweg 570
Serviceteam Torenplein is gevestigd in het hoofdgebouw op het Daniël de Brouwerpark. Hier worden servicegerichte werkzaamheden uitgevoerd, waarbij jij centraal staat.
Lees meer over Serviceteam Torenplein

Serviceteam Willem II

 • Goirleseweg 34
Het Serviceteam van Willem II werkt veel samen met de medewerkers van Willem II. Je mag in en om het stadion werken, maar je kan ook werken bij omliggende horecabedrijven.
Lees meer over Serviceteam Willem II

Serviceteam Zandoogjes

 • Zandoogjes 9
Bij Serviceteam Zandoogjes werk je in een levendige omgeving binnen een kleinschalige groep. In het gebouw bevind zich o.a. een kinderdagverblijf en een logeerhuis.
Lees meer over Serviceteam Zandoogjes

Serviceteam Zeeland

 • Kerkstraat 57
Bij het serviceteam Zeeland verrichten ze dienstverlenende taken voor de partners binnen de brede school de Morgenzon en voor mensen/bedrijven in en rondom Zeeland.
Lees meer over Serviceteam Zeeland

Spinveld

 • Spinveld 5 D
Spinveld is een laagdrempelige werk- en dagbestedingslocatie in Breda, geschikt voor cliënten met een afstand tot de arbeidsmarkt. Spinveld biedt je de kans om je kwaliteiten te ontdekken, te leren en jezelf te ontwikkelen.
Lees meer over Spinveld

Vliegbasis Gilze-Rijen

 • Rijksweg 121
Amarant heeft een samenwerking met het Ministerie van Defensie. Op vliegbasis Gilze-Rijen werken we voor en met de Koninklijke Luchtmacht op het helikopterveld. Je kunt hier aan de slag in het service- of klussenteam.
Lees meer over Vliegbasis Gilze-Rijen