Activiteitencentrum Breda

  • Noutenhof 45
Activiteitencentrum Breda (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum Breda

Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

  • Billrothstraat 4
Activiteitencentrum Bergen op Zoom (AC) biedt zorg op maat voor mensen met (niet aangeboren) hersenletsel (NAH) en of een lichamelijke beperking. Het AC richt zich op het bieden van begeleiding door dagbesteding. En biedt de behandeling Hersenz aan.
Lees meer over Activiteitencentrum, Bergen op Zoom

Dagbesteding aan huis

Dagbesteding aan huis is laagdrempelige dagbesteding op de woonvoorziening van de veelal ouder wordende cliënt die niet meer alle dagen naar een dagcentrum of werkplek kan gaan. Deze vorm van dagbesteding kun je door heel Brabant heen vinden.
Lees meer over Dagbesteding aan huis

Dagcentrum Oosterhout

  • Elckerlycplein 1
Dagcentrum Oosterhout biedt dagbesteding aan jong volwassenen / volwassen cliënten. Het dagcentrum is kleinschalig, veilig en sfeervol. We houden ons bezig met jouw mogelijkheden. Wij bieden een beschermde werkomgeving, waar cliënten zich zelf mogen zijn. Met een goede balans tussen activering, ontspanning. We letten goed op wayt jij nodig hebt in jouw algemene dagelijkse levensbehoefte en aan medische zorg.
Lees meer over Dagcentrum Oosterhout

De Pannenschuur

De Pannenschuur is een wijkcentrum in Oisterwijk. Je kunt hier genieten van een kopje koffie maar je kunt ook zinvol bezig zijn of ontspannen. Op deze dagbesteding voor ouderen organiseren wij verschillende leuke dingen om te doen waarbij we rekening houden met jouw mogelijkheden.
Lees meer over De Pannenschuur

De Piramide

  • Bredaseweg 570
De Piramide is een belevingsgerichte groep op het Daniël de Brouwerpark in Tilburg. Er is een dagprogramma met individuele en groepsactiviteiten helemaal aangepast op de cliënt.
Lees meer over De Piramide

De Vleugel

Dagcentrum de Vleugel is een activiteitencentrum en biedt verschillende activiteiten voor allerlei verschillende doelgroepen, leeftijden en niveaus. Er zijn verschillende groepen waarmee je leuke activiteiten kan ondernemen.
Lees meer over De Vleugel

Zorgboerderij de Meeshoeve

  • Strijpdreef 6
Zorgboerderij de Meeshoeve ligt in het buitengebied tussen Oud-Gastel en Oudenbosch. Op de boerderij werken mensen met een verstandelijke- en of lichamelijke beperking of niet aangeboren hersenletsel (NAH). De werkzaamheden worden zoveel mogelijk aangepast aan jouw individuele wensen en mogelijkheden. We werken vanuit de ondersteuningsvragen in je persoonlijk plan.
Lees meer over Zorgboerderij de Meeshoeve