Een kort of langer verblijf in een woon- of behandelgroep is dan een goede oplossing.

Wij hebben voor iedereen een passende verblijfsvorm. Een veilige plek waar wij jou helpen te leren en te groeien. Altijd in samenwerking met de ouders en andere betrokkenen. Zodat je samen sterker wordt. De een wil leren zelfstandiger te worden en aan zijn toekomst werken terwijl de ander misschien meer behandeling nodig heeft. Samen maken we vooruitgang.

Ons verblijfsaanbod

Niemand is hetzelfde, iedereen voelt zich thuis in een andere situatie en heeft een andere aanpak nodig. Dit kan betekenen dat je thuis kunt blijven wonen met ondersteuning van ons. Of juist dat je deels thuis woont en deels op een van onze locaties. Een langer verblijf is ook mogelijk. Samen kijken we wat het beste past.

Voor iedereen een geschikt verblijf

Voor iedereen die door zijn situatie (even) niet thuis kan wonen hebben we een geschikte oplossing. Iedereen kan bij ons een stap vooruit maken. Of het nou voor even of voor lange tijd nodig is, bij Amarant helpen we je verder.

Kunnen we je helpen?

Locatie en contact

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Frans en Cees: pelgrimsreis naar Lourdes verbindt cliënten en vrijwilligers

  Dankzij onze Dienst Geestelijke Verzorging en met hulp van een aantal sponsoren, waaronder de Stichting Vrienden van Amarant, togen 46 cliënten en 36 vrijwilligers in het najaar van 2017 naar het Zuid-Franse bedevaartsoord Lourdes.

  Lees het verhaal van Frans en Cees
 2. Diede, Martijn en Ruud verbinden cliënten met de buitenwereld

  Hoe activeer je cliënten met een ernstige verstandelijke beperking én complexe gedragsproblemen (de zogenoemde SG-EVB-doelgroep)? Het SG-EVB-team ging de uitdaging aan en ontwikkelde twee activeringsprogramma’s: BEZIG en FIT.

  Lees het verhaal van Diede, Martijn en Ruud
 3. Anita en Anke ontdekken samen nieuwe mogelijkheden

  Door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) moest Anke van Ham (53) uit Etten-Leur een groot deel van haar zekerheden opgeven. Bij Amarant herontdekt ze zichzelf.

  Lees het verhaal van Anita en Anke