Bekijk hier de brochure met veel informatie over onze organisatie. Want met duizenden medewerkers, cliënten en vrijwilligers zijn we een grote organisatie. We vinden het belangrijk dat je Amarant goed leert kennen. Waarom? Omdat er voor jou én voor onze cliënten overal kansen liggen!

Als ondernemende organisatie veranderen zaken natuurlijk voortdurend. Daarom is deze brochure alleen digitaal beschikbaar en niet op papier. Zo blijft deze brochure altijd actueel. We wensen je veel succes en vooral veel werkplezier.

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Anita en Anke ontdekken samen nieuwe mogelijkheden

  Door niet-aangeboren hersenletsel (NAH) moest Anke van Ham (53) uit Etten-Leur een groot deel van haar zekerheden opgeven. Bij Amarant herontdekt ze zichzelf.

  Lees het verhaal van Anita en Anke
 2. Het EVA-team verbindt verpleegkundige expertise met flexibiliteit

  De verpleegkundigen van het EVA-team bieden (acute) verpleegkundige ondersteuning op locatie. Aan het woord: Marianne Brekelmans, Edwin Karel en Amber van Vugt.

  Lees het verhaal van het EVA-team
 3. Thomas van der Rijken, fysiotherapeut

  De fysiotherapeut helpt cliënten die moeite hebben met bewegen of met hun houding. Een van de fysiotherapeuten van Amarant is Thomas van der Rijken. Hij helpt cliënten met uiteenlopende achtergronden van hun klachten af.

  Lees het verhaal van Thomas