Onze gedragscode

In een gedragscode spreek je af hoe je met elkaar omgaat. Dat is belangrijk als je met andere mensen woont of werkt. Daarvoor maken we regels en afspraken en zetten ze op papier. Ze gelden voor de cliënten die wonen of werken bij Amarant of thuis begeleiding krijgen. Ze gelden ook voor bezoekers.

Stel je vraag

Ervaringen bij Amarant

Ervaringsverhalen

 1. Petra en Ed volgden de cursus 'Opkomen voor jezelf': "Ik heb geleerd om vragen te stellen"

  Petra en Ed wonen bij Amarant in Bergen op Zoom. Samen met vier medebewoners volgden Petra en Ed de cursus ‘Opkomen voor jezelf’. Het heeft ervoor gezorgd dat ze anderen beter kunnen uitleggen wat ze denken en willen.

  Lees het verhaal van Petra en Ed
 2. Hoe Joey met hulp van Opmaat Brabant aan een leuke baan kwam

  Joey woont in Castelre dichtbij de Belgische grens. Joey is als persoon een echte doener en leert in de praktijk. Met hulp van Opmaat Brabant heeft Joey nu een baan als facilitair medewerker bij Ponderosa, waar hij het erg naar zijn zin heeft.

  Lees het verhaal van Joey
 3. “Met de hulp van Amarant heb ik er weer vertrouwen in”

  "In de eerste jaren nadat onze zoon Tim was geboren, ging zijn groei en ontwikkeling ‘perfect’. Hij was twee jaar en tien maanden oud toen we bij hem iets bijzonders zagen. Uit onderzoek in het ziekenhuis bleek dat hij een traag werkend hart heeft.

  Lees het verhaal van de moeder van Tim